Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  Marina van Veel Woongeluk woont samen met haar vriend in Haarlem. En verrek: op een steenworp afstand van mijn eigen stulpje. Hun huis valt op door het industriële karakter met veel kringloop vondsten, planten, groentinten én twee hele gezellige katten. Tijd voor een huizentourtje vol interieur inspiratie

  Het huis was in het begin een echte bouwval, maar door de creatieve genen van Marina maakte ze samen met haar vriend van deze stek al snel een paleisje, inclusief hoog plafond, een grote open woonkeuken en de mix van veel robuuste en onafgewerkte materialen. Marina weet altijd de leukste spulletjes bij elkaar te sprokkelen bij de kringloop. “Ik heb tijdens mijn studie een ‘kringloopverslaving’ opgelopen. En als je eenmaal van oude spullen houdt, dan blijft die liefde. Het zijn vaak de ambachtelijk spullen die mijn hart stelen,” aldus Marina. Naar woonwinkels gaat ze dan ook zelden.” Af en toe hop ik wel even de Dille & Kamille binnen, maar verder ben ik voornamelijk te vinden in tweedehands winkels.” Ook de markt vindt Marina naar eigen zeggen geweldig om naar toe te gaan. “Je kan hier altijd een combinatie van verschillende stoffen en planten shoppen, dus het is voor mij dé plek om interieur inspiratie op te doen.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “De bank is van Marktplaats, de groene kussens erop zijn van Dille & Kamille, de beige kussens maakte ik zelf van een kleed van Xenos. De salontafel is eigenlijk een legerkist en kocht ik bij Homestock: zelf maakte ik er wieltjes onder.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “De oude garagedeuren scoorde ik voor €40 op Marktplaats. Een tip: zoek niet op de term ‘barn doors’, want die zijn meteen stukken duurder. Ik zocht dus gewoon op ‘garagedeuren’.

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Het gewei is van de kringloop en bevestigde ik aan de garagedeuren. Scheelt meteen weer gaten in de muur.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “De wandlamp is van Markt Wageningen, de kast is van Marktplaats en de potjes erop komen van de kringloop.”

  Van bouwval tot droomhuis

  Het huis van Marina en haar vriend was in het begin echt een bouwval. Er moest dus veel opgeknapt worden. “De zijmuren en het dak van het huis zijn hetzelfde gebleven, maar de rest van het huis namen we op de schop; een nieuwe aanbouw, verplaatsing van keuken, renovatie van de badkamer, toiletten, trap en ga zo maar door. Oftewel: alles is veranderd! De verbouwing zou zes weken duren, maar dat werden bijna vier maanden.” Dat deze bouwval uiteindelijk een warm en gezellig huis vol interieur inspiratie is geworden met een heel ruimtelijk gevoel is wel gelukt. “Ik verander vaak hoekjes in huis. Nou ja, vaak… Als iedere week vaak is, dan verander ik vaak hoekjes in huis, haha.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Het stuk bij de keuken bouwden we aan. Om ervoor te zorgen dat het niet te donker werd in huis maakte we een dakraam. Nu is het lekker licht. De eettafel is van de kringloop, net als de zwarte stoelen. De houten stoelen kocht ik op Marktplaats. De industriele lamp  is van Vivre Interieur Authentique.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Naast de eettafel staat deze kast van Marktplaats, net als het bankje, de kist, de flesvaas en het kleedje. De ladders zijn van Markt Wageningen.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “De pan op het fornuis is van de kringloop.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “In de keuken valt de tegeltjeswand meteen op. Karlijn van de Wier illustreerde het en moest bovenop het aanrecht staan, haha.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “De weegschaal kocht ik bij de kringloop, net als de potjes erop.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Het messing theepotje scoorde ik onlangs nog bij de kringloop. De witte pannen ernaast zijn van Dille & Kamille en het industriële bak is van Marktplaats.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Dit mobiele keuken-eiland maakte ik van drie aparte werkplaatskarren en een blad van een oude picknicktafel. De zwarte pannen zijn van de kringloop.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Het houten dienblad is van Dille & Kamille. Erop ligt verse gemberthee met citroen.”

  DIY projecten

  Marina vind het ook geweldig om zelf de handen uit de mouwen te steken. Sommige plekken in huis krijgen dan ook regelmatig een metamorfose. “Recent maakte ik een schommel van steigerhout en touw uit de bouwmarkt. Best makkelijk om te doen en erg leuk om in je woonkamer te hangen”. Hoe het komt dat Marina graag een hoop zelf maakt, weet ze zelf ook niet precies. “Ik denk dat het deel uitmaakt van mijn karakter; ik ben soms net een kleuter die alles ‘zelluf’ wil doen.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Midden in de woonkamer hangt een schommel die ik zelf maakte van vijf meter touw en steigerhout van de bouwmarkt.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Mijn klushoekje staat in de hal op de eerste verdieping door gebrek aan een schuur. De hanglamp is van Markt Wageningen, de terracotta potten van Martkplaats, net als de krukjes. De ladder links is van Markt Wageningen.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “De groene kast is van Marktplaats, de ton ernaast is van de kringloop. De houten deur kocht ik op vakantie in Frankrijk en het rieten mandje en het kratje met gaas zijn van de kringloop. Erop liggen deurtjes die waarschijnlijk uit een kastje komen; die kocht ik onlangs bij de kringloop.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “De werkbank is van Marktplaats, de bakken eronder zijn van Fair in de Schapenweide.”

  De mooiste parels in huis

  Naast de vele DIY meubels in haar stulpje zit haar huis ook vol met dierbare spullen. “Ik ben erg gehecht aan mijn rotan stoeltje dat oorspronkelijk van mijn oma was,” vertelt Marina. “De kast die op mijn slaapkamer staat, kan ik ook echt niet missen. Die knapte ik op toen ik twaalf was. Daar ben ik erg trots op. En als ik nog een favoriet item mag kiezen, is dat de papierrolhouder op de logeerkamer. Die kocht ik bij mijn favoriete marktkoopman Adrie.”

  De keuken als favoriete plek

  Marina beschrijft haar woonstijl als vintage, botanisch en een tikkeltje industrieel. Best een gewaagd smaakje. Gelukkig zit ze altijd met haar vriend op één lijn als het om inrichting gaat. “We houden beiden van een groene en stoere look, dus dat scheelt weer.” Wat volgens Marina erg belangrijk is tijdens het inrichten van je huis is afgaan op je gevoel. “Als ik een trend mooi vind, ga ik wellicht mee. Zo niet, dan doe ik dat ook zeker niet. Ook ben ik redelijk kleurvast; vijftig tinten groen zijn toegestaan, roze niet. Ook al is het een trend, het komt niet op de muur.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Katlief Kees zit voor een kastje van de kringloop. De kast links komt uit de boerderij van mijn ouders.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Op het bed ligt een matras van EMMA, het dekbedovertrek is van IKEA, het sprei van Ook In Het Paars. De groene kussens maakte ik zelf en de stoel is van Markt Wageningen. Het doek Jan Sikkens in Haarlem. Het lampje is van de kringloop.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Achter het bed staan ook oude garagedeuren. Na de shoot heb ik ze nog een extra likje verf gegeven: Lush Bean van Pure by Flexa.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “Aan de deuren hangen planten uit eigen tuin.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  “De industriële bak is van Marktplaats, de vaas/lamp van de kringloop en het hangende bakje is van de kringloop.”

  Marina van Veel Woongeluk woont samen met haar vriend in Haarlem. En verrek: op een steenworp afstand van mijn eigen stulpje. Hun huis valt op door het industriële karakter met veel tweedehands vondsten, planten, groentinten én twee hele gezellige katten. Tijd voor een huizentourtje vol interieur inspiratie...  Het huis was in het begin een echte bouwval, maar door de creatieve genen van Marina maakte ze samen met haar vriend van deze stek al snel een paleisje, inclusief hoog plafond, een grote open woonkeuken en de mix van veel robuuste en onafgewerkte materialen. Marina weet altijd de leukste spulletjes bij elkaar te sprokkelen bij de kringloop. "Ik heb tijdens mijn studie een 'kringloopverslaving' opgelopen. En als je eenmaal van oude spullen houdt, dan blijft die liefde. Het zijn vaak de ambachtelijk spullen die mijn hart stelen," aldus Marina. Naar woonwinkels gaat ze dan ook zelden." Af en toe hop ik wel even de Dille & Kamille binnen, maar verder ben ik voornamelijk te vinden in tweedehands winkels." Ook de markt vindt Marina naar eigen zeggen geweldig om naar toe te gaan. "Je kan hier altijd een combinatie van verschillende stoffen en planten shoppen, dus het is voor mij de place to be om interieur inspiratie op te doen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De bank is van Marktplaats, de groene kussens erop zijn van Dille & Kamille, de beige kussens maakte ik zelf van een kleed van Xenos. De salontafel is eigenlijk een legerkist en kocht ik bij Homestock: zelf maakte ik er wieltjes onder." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De oude garagedeuren scoorde ik voor €40 op Marktplaats. Een tip: zoek niet op de term 'barn doors', want die zijn meteen stukken duurder. Ik zocht dus gewoon op 'garagedeuren'. Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het gewei is van de kringloop en bevestigde ik aan de garagedeuren. Scheelt meteen weer gaten in de muur." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De wandlamp is van Markt Wageningen, de kast is van Marktplaats en de potjes erop komen van de kringloop." Van bouwval tot droomhuis De stek van Marina was in het begin dus echt een bouwval. Er moest veel opgeknapt worden. "De zijmuren en het dak van het huis zijn hetzelfde gebleven, maar de rest van het huis namen we op de schop; een nieuwe aanbouw, verplaatsing van keuken, renovatie van de badkamer, toiletten, trap en ga zo maar door. Oftewel: alles is veranderd! De verbouwing zou zes weken duren, maar dat werden bijna vier maanden." Dat deze bouwval uiteindelijk een warm en gezellig huis vol interieur inspiratie is geworden met een heel ruimtelijk gevoel is wel een feit. "Ik verander vaak wel hoekjes in huis. Nou ja, vaak... Als iedere week vaak is, dan verander ik vaak hoekjes in huis, haha." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het stuk bij de keuken bouwden we aan. Om ervoor te zorgen dat het niet te donker werd in huis maakte we een dakraam. Nu is het lekker licht. De eettafel is van de kringloop, net als de zwarte stoelen. De houten stoelen kocht ik op Marktplaats. De industriele lamp is van Vivre Interieur Authentique." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Naast de eettafel staat deze kast van Marktplaats, net als het bankje, de kist, de flesvaas en het kleedje. De ladders zijn van Markt Wageningen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De pan op het fornuis is van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "In de keuken valt de tegeltjeswand meteen op. Karlijn van de Wier illustreerde het en moest bovenop het aanrecht staan, haha." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De weegschaal kocht ik bij de kringloop, net als de potjes erop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het messing theepotje scoorde ik onlangs nog bij de kringloop. De witte pannen ernaast zijn van Dille & Kamille en het industriële bak is van Marktplaats." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Dit mobiele keuken-eiland maakte ik van drie aparte werkplaatskarren en een blad van een oude picknicktafel. De zwarte pannen zijn van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het houten dienblad is van Dille & Kamille. Erop ligt verse gemberthee met citroen." DIY projecten Marina vind het ook geweldig om zelf de handen uit de mouwen te steken. Sommige plekken in huis krijgen dan ook regelmatig een metamorfose. "Recent heb ik een schommel gemaakt van steigerhout en touw uit de bouwmarkt. Best makkelijk om te doen en erg leuk om in je woonkamer te hangen". Hoe het komt dat Marina graag een hoop zelf maakt, weet ze zelf ook niet precies. "Ik denk dat het deel uitmaakt van mijn karakter; ik ben soms net een kleuter die alles 'zelluf' wil doen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Midden in de woonkamer hangt een schommel die ik zelf maakte van vijf meter touw en steigerhout van de bouwmarkt." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Mijn klushoekje staat in de hal op de eerste verdieping door gebrek aan een schuur. De hanglamp is van Markt Wageningen, de terracotta potten van Martkplaats, net als de krukjes. De ladder links is van Markt Wageningen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De groene kast is van Marktplaats, de ton ernaast is van de kringloop. De houten deur kocht ik op vakantie in Frankrijk en het rieten mandje en het kratje met gaas zijn van de kringloop. Erop liggen deurtjes die waarschijnlijk uit een kastje komen; die kocht ik onlangs bij de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De werkbank is van Marktplaats, de bakken eronder zijn van Fair in de Schapenweide." De mooiste parels in huis Naast de vele do it yourself meubels in haar stulpje zit haar huis ook vol met dierbare spullen. "Ik ben erg gehecht aan mijn rotan stoeltje die oorspronkelijk van mijn oma was," vertelt Marina. "De kast die op mijn slaapkamer staat, kan ik ook echt niet missen. Die knapte ik op toen ik twaalf was. Daar ben ik erg trots op. En als ik nog een favoriet item mag kiezen, is dat de papierrolhouder op de logeerkamer. Die kocht ik bij mijn favoriete marktkoopman Adrie." Marina beschrijft haar woonstijl als vintage, botanisch en een tikkeltje industrieel. Best een gewaagd smaakje. Gelukkig zit ze altijd met haar vriend op één lijn als het om inrichting gaat. "We houden beiden van een groene en stoere look, dus dat scheelt weer." Wat volgens Marina erg belangrijk is tijdens het inrichten van je huis is afgaan op je gevoel. "Als ik een trend mooi vind, ga ik wellicht mee. Zo niet, dan doe ik dat ook zeker niet. Ook ben ik redelijk kleurvast; vijftig tinten groen zijn toegestaan, roze niet. Ook al is het een trend, het komt niet op de muur." Als ik Marina vraag naar haar favoriete plek in huis, hoeft ze niet lang na te denken. "Ik houd erg veel van koken, dus de keuken is dan ook mijn favoriete plek. Tijdens de verbouwing maakten we in het plafond een dakraam zodat het nu lekker licht is." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Katlief Kees zit voor een kastje van de kringloop. De kast links komt uit de boerderij van mijn ouders." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Op het bed ligt een matras van EMMA, het dekbedovertrek is van IKEA, het sprei van Ook In Het Paars. De groene kussens maakte ik zelf en de stoel is van Markt Wageningen. Het doek Jan Sikkens in Haarlem. Het lampje is van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Achter het bed staan ook oude garagedeuren. Na de shoot heb ik ze nog een extra likje verf gegeven." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Aan de deuren hangen planten uit eigen tuin." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De industriële bak is van Marktplaats, de vaas/lamp van de kringloop en het hangende bakje is van de kringloop."  Tips & tricks voor je eigen interieur inspiratie Tot slot vraag ik Marina om nog wat tips. "Ga niet met de trends mee, maar koop alleen spullen die je écht leuk vindt. Koop bijvoorbeeld interieurstukken waar een bijzonder verhaal achter zit en die echt iets met jou doen. Denk vervolgens na over hoe je deze spullen het beste kan combineren in je eigen huis. Zo ontstaat er al snel een unieke stek waar jij je helemaal in thuisvoelt". Thanks Marina voor het warme welkom en de heerlijke lunch! Meer weten over Marina? Volg haar dan via haar website Veel Woongeluk of Instagram. Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk Thanks Marina, Kees en Moos voor het warme welkom." Interview: Lisa Post Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com Beeld thumb Elise van den Arend/InteriorJunkie.com

  “In de logeerkamer staat een bureaustoel is van Marktplaats, daar komt de kast rechts ook vandaan. Op de plank staat een papierrolhouder van Markt Wageningen, waar ook de flesvaas vandaan komt.”

  Marina van Veel Woongeluk woont samen met haar vriend in Haarlem. En verrek: op een steenworp afstand van mijn eigen stulpje. Hun huis valt op door het industriële karakter met veel tweedehands vondsten, planten, groentinten én twee hele gezellige katten. Tijd voor een huizentourtje vol interieur inspiratie...  Het huis was in het begin een echte bouwval, maar door de creatieve genen van Marina maakte ze samen met haar vriend van deze stek al snel een paleisje, inclusief hoog plafond, een grote open woonkeuken en de mix van veel robuuste en onafgewerkte materialen. Marina weet altijd de leukste spulletjes bij elkaar te sprokkelen bij de kringloop. "Ik heb tijdens mijn studie een 'kringloopverslaving' opgelopen. En als je eenmaal van oude spullen houdt, dan blijft die liefde. Het zijn vaak de ambachtelijk spullen die mijn hart stelen," aldus Marina. Naar woonwinkels gaat ze dan ook zelden." Af en toe hop ik wel even de Dille & Kamille binnen, maar verder ben ik voornamelijk te vinden in tweedehands winkels." Ook de markt vindt Marina naar eigen zeggen geweldig om naar toe te gaan. "Je kan hier altijd een combinatie van verschillende stoffen en planten shoppen, dus het is voor mij de place to be om interieur inspiratie op te doen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De bank is van Marktplaats, de groene kussens erop zijn van Dille & Kamille, de beige kussens maakte ik zelf van een kleed van Xenos. De salontafel is eigenlijk een legerkist en kocht ik bij Homestock: zelf maakte ik er wieltjes onder." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De oude garagedeuren scoorde ik voor €40 op Marktplaats. Een tip: zoek niet op de term 'barn doors', want die zijn meteen stukken duurder. Ik zocht dus gewoon op 'garagedeuren'. Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het gewei is van de kringloop en bevestigde ik aan de garagedeuren. Scheelt meteen weer gaten in de muur." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De wandlamp is van Markt Wageningen, de kast is van Marktplaats en de potjes erop komen van de kringloop." Van bouwval tot droomhuis De stek van Marina was in het begin dus echt een bouwval. Er moest veel opgeknapt worden. "De zijmuren en het dak van het huis zijn hetzelfde gebleven, maar de rest van het huis namen we op de schop; een nieuwe aanbouw, verplaatsing van keuken, renovatie van de badkamer, toiletten, trap en ga zo maar door. Oftewel: alles is veranderd! De verbouwing zou zes weken duren, maar dat werden bijna vier maanden." Dat deze bouwval uiteindelijk een warm en gezellig huis vol interieur inspiratie is geworden met een heel ruimtelijk gevoel is wel een feit. "Ik verander vaak wel hoekjes in huis. Nou ja, vaak... Als iedere week vaak is, dan verander ik vaak hoekjes in huis, haha." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het stuk bij de keuken bouwden we aan. Om ervoor te zorgen dat het niet te donker werd in huis maakte we een dakraam. Nu is het lekker licht. De eettafel is van de kringloop, net als de zwarte stoelen. De houten stoelen kocht ik op Marktplaats. De industriele lamp is van Vivre Interieur Authentique." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Naast de eettafel staat deze kast van Marktplaats, net als het bankje, de kist, de flesvaas en het kleedje. De ladders zijn van Markt Wageningen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De pan op het fornuis is van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "In de keuken valt de tegeltjeswand meteen op. Karlijn van de Wier illustreerde het en moest bovenop het aanrecht staan, haha." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De weegschaal kocht ik bij de kringloop, net als de potjes erop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het messing theepotje scoorde ik onlangs nog bij de kringloop. De witte pannen ernaast zijn van Dille & Kamille en het industriële bak is van Marktplaats." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Dit mobiele keuken-eiland maakte ik van drie aparte werkplaatskarren en een blad van een oude picknicktafel. De zwarte pannen zijn van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het houten dienblad is van Dille & Kamille. Erop ligt verse gemberthee met citroen." DIY projecten Marina vind het ook geweldig om zelf de handen uit de mouwen te steken. Sommige plekken in huis krijgen dan ook regelmatig een metamorfose. "Recent heb ik een schommel gemaakt van steigerhout en touw uit de bouwmarkt. Best makkelijk om te doen en erg leuk om in je woonkamer te hangen". Hoe het komt dat Marina graag een hoop zelf maakt, weet ze zelf ook niet precies. "Ik denk dat het deel uitmaakt van mijn karakter; ik ben soms net een kleuter die alles 'zelluf' wil doen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Midden in de woonkamer hangt een schommel die ik zelf maakte van vijf meter touw en steigerhout van de bouwmarkt." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Mijn klushoekje staat in de hal op de eerste verdieping door gebrek aan een schuur. De hanglamp is van Markt Wageningen, de terracotta potten van Martkplaats, net als de krukjes. De ladder links is van Markt Wageningen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De groene kast is van Marktplaats, de ton ernaast is van de kringloop. De houten deur kocht ik op vakantie in Frankrijk en het rieten mandje en het kratje met gaas zijn van de kringloop. Erop liggen deurtjes die waarschijnlijk uit een kastje komen; die kocht ik onlangs bij de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De werkbank is van Marktplaats, de bakken eronder zijn van Fair in de Schapenweide." De mooiste parels in huis Naast de vele do it yourself meubels in haar stulpje zit haar huis ook vol met dierbare spullen. "Ik ben erg gehecht aan mijn rotan stoeltje die oorspronkelijk van mijn oma was," vertelt Marina. "De kast die op mijn slaapkamer staat, kan ik ook echt niet missen. Die knapte ik op toen ik twaalf was. Daar ben ik erg trots op. En als ik nog een favoriet item mag kiezen, is dat de papierrolhouder op de logeerkamer. Die kocht ik bij mijn favoriete marktkoopman Adrie." Marina beschrijft haar woonstijl als vintage, botanisch en een tikkeltje industrieel. Best een gewaagd smaakje. Gelukkig zit ze altijd met haar vriend op één lijn als het om inrichting gaat. "We houden beiden van een groene en stoere look, dus dat scheelt weer." Wat volgens Marina erg belangrijk is tijdens het inrichten van je huis is afgaan op je gevoel. "Als ik een trend mooi vind, ga ik wellicht mee. Zo niet, dan doe ik dat ook zeker niet. Ook ben ik redelijk kleurvast; vijftig tinten groen zijn toegestaan, roze niet. Ook al is het een trend, het komt niet op de muur." Als ik Marina vraag naar haar favoriete plek in huis, hoeft ze niet lang na te denken. "Ik houd erg veel van koken, dus de keuken is dan ook mijn favoriete plek. Tijdens de verbouwing maakten we in het plafond een dakraam zodat het nu lekker licht is." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Katlief Kees zit voor een kastje van de kringloop. De kast links komt uit de boerderij van mijn ouders." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Op het bed ligt een matras van EMMA, het dekbedovertrek is van IKEA, het sprei van Ook In Het Paars. De groene kussens maakte ik zelf en de stoel is van Markt Wageningen. Het doek Jan Sikkens in Haarlem. Het lampje is van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Achter het bed staan ook oude garagedeuren. Na de shoot heb ik ze nog een extra likje verf gegeven." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Aan de deuren hangen planten uit eigen tuin." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De industriële bak is van Marktplaats, de vaas/lamp van de kringloop en het hangende bakje is van de kringloop."  Tips & tricks voor je eigen interieur inspiratie Tot slot vraag ik Marina om nog wat tips. "Ga niet met de trends mee, maar koop alleen spullen die je écht leuk vindt. Koop bijvoorbeeld interieurstukken waar een bijzonder verhaal achter zit en die echt iets met jou doen. Denk vervolgens na over hoe je deze spullen het beste kan combineren in je eigen huis. Zo ontstaat er al snel een unieke stek waar jij je helemaal in thuisvoelt". Thanks Marina voor het warme welkom en de heerlijke lunch! Meer weten over Marina? Volg haar dan via haar website Veel Woongeluk of Instagram. Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk Thanks Marina, Kees en Moos voor het warme welkom." Interview: Lisa Post Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com Beeld thumb Elise van den Arend/InteriorJunkie.com

  “Deze potjes scoorde ik bij de kringloop.”

  wooninspiratie-interiorjunkie-47

  “Het bureau maakte ik zelf van een plaat en schagen.”

  Tips & tricks voor je eigen interieur inspiratie

  Als ik Marina vraag naar haar favoriete plek in huis, hoeft ze niet lang na te denken. “Ik houd erg veel van koken, dus de keuken is dan ook mijn favoriete plek. Tijdens de verbouwing maakten we in het plafond een dakraam zodat het nu lekker licht is.” Tot slot vraag ik Marina om nog wat tips. “Ga niet met de trends mee, maar koop alleen spullen die je écht leuk vindt. Koop bijvoorbeeld interieurstukken waar een bijzonder verhaal achter zit en die echt iets met jou doen. Denk vervolgens na over hoe je deze spullen het beste kan combineren in je eigen huis. Zo ontstaat er al snel een unieke stek waar jij je helemaal in thuisvoelt”.

  Marina van Veel Woongeluk woont samen met haar vriend in Haarlem. En verrek: op een steenworp afstand van mijn eigen stulpje. Hun huis valt op door het industriële karakter met veel tweedehands vondsten, planten, groentinten én twee hele gezellige katten. Tijd voor een huizentourtje vol interieur inspiratie...  Het huis was in het begin een echte bouwval, maar door de creatieve genen van Marina maakte ze samen met haar vriend van deze stek al snel een paleisje, inclusief hoog plafond, een grote open woonkeuken en de mix van veel robuuste en onafgewerkte materialen. Marina weet altijd de leukste spulletjes bij elkaar te sprokkelen bij de kringloop. "Ik heb tijdens mijn studie een 'kringloopverslaving' opgelopen. En als je eenmaal van oude spullen houdt, dan blijft die liefde. Het zijn vaak de ambachtelijk spullen die mijn hart stelen," aldus Marina. Naar woonwinkels gaat ze dan ook zelden." Af en toe hop ik wel even de Dille & Kamille binnen, maar verder ben ik voornamelijk te vinden in tweedehands winkels." Ook de markt vindt Marina naar eigen zeggen geweldig om naar toe te gaan. "Je kan hier altijd een combinatie van verschillende stoffen en planten shoppen, dus het is voor mij de place to be om interieur inspiratie op te doen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De bank is van Marktplaats, de groene kussens erop zijn van Dille & Kamille, de beige kussens maakte ik zelf van een kleed van Xenos. De salontafel is eigenlijk een legerkist en kocht ik bij Homestock: zelf maakte ik er wieltjes onder." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De oude garagedeuren scoorde ik voor €40 op Marktplaats. Een tip: zoek niet op de term 'barn doors', want die zijn meteen stukken duurder. Ik zocht dus gewoon op 'garagedeuren'. Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het gewei is van de kringloop en bevestigde ik aan de garagedeuren. Scheelt meteen weer gaten in de muur." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De wandlamp is van Markt Wageningen, de kast is van Marktplaats en de potjes erop komen van de kringloop." Van bouwval tot droomhuis De stek van Marina was in het begin dus echt een bouwval. Er moest veel opgeknapt worden. "De zijmuren en het dak van het huis zijn hetzelfde gebleven, maar de rest van het huis namen we op de schop; een nieuwe aanbouw, verplaatsing van keuken, renovatie van de badkamer, toiletten, trap en ga zo maar door. Oftewel: alles is veranderd! De verbouwing zou zes weken duren, maar dat werden bijna vier maanden." Dat deze bouwval uiteindelijk een warm en gezellig huis vol interieur inspiratie is geworden met een heel ruimtelijk gevoel is wel een feit. "Ik verander vaak wel hoekjes in huis. Nou ja, vaak... Als iedere week vaak is, dan verander ik vaak hoekjes in huis, haha." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het stuk bij de keuken bouwden we aan. Om ervoor te zorgen dat het niet te donker werd in huis maakte we een dakraam. Nu is het lekker licht. De eettafel is van de kringloop, net als de zwarte stoelen. De houten stoelen kocht ik op Marktplaats. De industriele lamp is van Vivre Interieur Authentique." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Naast de eettafel staat deze kast van Marktplaats, net als het bankje, de kist, de flesvaas en het kleedje. De ladders zijn van Markt Wageningen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De pan op het fornuis is van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "In de keuken valt de tegeltjeswand meteen op. Karlijn van de Wier illustreerde het en moest bovenop het aanrecht staan, haha." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De weegschaal kocht ik bij de kringloop, net als de potjes erop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het messing theepotje scoorde ik onlangs nog bij de kringloop. De witte pannen ernaast zijn van Dille & Kamille en het industriële bak is van Marktplaats." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Dit mobiele keuken-eiland maakte ik van drie aparte werkplaatskarren en een blad van een oude picknicktafel. De zwarte pannen zijn van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het houten dienblad is van Dille & Kamille. Erop ligt verse gemberthee met citroen." DIY projecten Marina vind het ook geweldig om zelf de handen uit de mouwen te steken. Sommige plekken in huis krijgen dan ook regelmatig een metamorfose. "Recent heb ik een schommel gemaakt van steigerhout en touw uit de bouwmarkt. Best makkelijk om te doen en erg leuk om in je woonkamer te hangen". Hoe het komt dat Marina graag een hoop zelf maakt, weet ze zelf ook niet precies. "Ik denk dat het deel uitmaakt van mijn karakter; ik ben soms net een kleuter die alles 'zelluf' wil doen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Midden in de woonkamer hangt een schommel die ik zelf maakte van vijf meter touw en steigerhout van de bouwmarkt." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Mijn klushoekje staat in de hal op de eerste verdieping door gebrek aan een schuur. De hanglamp is van Markt Wageningen, de terracotta potten van Martkplaats, net als de krukjes. De ladder links is van Markt Wageningen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De groene kast is van Marktplaats, de ton ernaast is van de kringloop. De houten deur kocht ik op vakantie in Frankrijk en het rieten mandje en het kratje met gaas zijn van de kringloop. Erop liggen deurtjes die waarschijnlijk uit een kastje komen; die kocht ik onlangs bij de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De werkbank is van Marktplaats, de bakken eronder zijn van Fair in de Schapenweide." De mooiste parels in huis Naast de vele do it yourself meubels in haar stulpje zit haar huis ook vol met dierbare spullen. "Ik ben erg gehecht aan mijn rotan stoeltje die oorspronkelijk van mijn oma was," vertelt Marina. "De kast die op mijn slaapkamer staat, kan ik ook echt niet missen. Die knapte ik op toen ik twaalf was. Daar ben ik erg trots op. En als ik nog een favoriet item mag kiezen, is dat de papierrolhouder op de logeerkamer. Die kocht ik bij mijn favoriete marktkoopman Adrie." Marina beschrijft haar woonstijl als vintage, botanisch en een tikkeltje industrieel. Best een gewaagd smaakje. Gelukkig zit ze altijd met haar vriend op één lijn als het om inrichting gaat. "We houden beiden van een groene en stoere look, dus dat scheelt weer." Wat volgens Marina erg belangrijk is tijdens het inrichten van je huis is afgaan op je gevoel. "Als ik een trend mooi vind, ga ik wellicht mee. Zo niet, dan doe ik dat ook zeker niet. Ook ben ik redelijk kleurvast; vijftig tinten groen zijn toegestaan, roze niet. Ook al is het een trend, het komt niet op de muur." Als ik Marina vraag naar haar favoriete plek in huis, hoeft ze niet lang na te denken. "Ik houd erg veel van koken, dus de keuken is dan ook mijn favoriete plek. Tijdens de verbouwing maakten we in het plafond een dakraam zodat het nu lekker licht is." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Katlief Kees zit voor een kastje van de kringloop. De kast links komt uit de boerderij van mijn ouders." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Op het bed ligt een matras van EMMA, het dekbedovertrek is van IKEA, het sprei van Ook In Het Paars. De groene kussens maakte ik zelf en de stoel is van Markt Wageningen. Het doek Jan Sikkens in Haarlem. Het lampje is van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Achter het bed staan ook oude garagedeuren. Na de shoot heb ik ze nog een extra likje verf gegeven." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Aan de deuren hangen planten uit eigen tuin." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De industriële bak is van Marktplaats, de vaas/lamp van de kringloop en het hangende bakje is van de kringloop."  Tips & tricks voor je eigen interieur inspiratie Tot slot vraag ik Marina om nog wat tips. "Ga niet met de trends mee, maar koop alleen spullen die je écht leuk vindt. Koop bijvoorbeeld interieurstukken waar een bijzonder verhaal achter zit en die echt iets met jou doen. Denk vervolgens na over hoe je deze spullen het beste kan combineren in je eigen huis. Zo ontstaat er al snel een unieke stek waar jij je helemaal in thuisvoelt". Thanks Marina voor het warme welkom en de heerlijke lunch! Meer weten over Marina? Volg haar dan via haar website Veel Woongeluk of Instagram. Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk Thanks Marina, Kees en Moos voor het warme welkom." Interview: Lisa Post Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com Beeld thumb Elise van den Arend/InteriorJunkie.com

  “Het bed is van Marktplaats en erop ligt een matras van EMMA. De hemel is gewoon een gordijn van IKEA. Het nachtkastje is van de kringloop, het vloerkleed van Kwantum. Het hangende kastje is van de kringloop.”

  Marina van Veel Woongeluk woont samen met haar vriend in Haarlem. En verrek: op een steenworp afstand van mijn eigen stulpje. Hun huis valt op door het industriële karakter met veel tweedehands vondsten, planten, groentinten én twee hele gezellige katten. Tijd voor een huizentourtje vol interieur inspiratie...  Het huis was in het begin een echte bouwval, maar door de creatieve genen van Marina maakte ze samen met haar vriend van deze stek al snel een paleisje, inclusief hoog plafond, een grote open woonkeuken en de mix van veel robuuste en onafgewerkte materialen. Marina weet altijd de leukste spulletjes bij elkaar te sprokkelen bij de kringloop. "Ik heb tijdens mijn studie een 'kringloopverslaving' opgelopen. En als je eenmaal van oude spullen houdt, dan blijft die liefde. Het zijn vaak de ambachtelijk spullen die mijn hart stelen," aldus Marina. Naar woonwinkels gaat ze dan ook zelden." Af en toe hop ik wel even de Dille & Kamille binnen, maar verder ben ik voornamelijk te vinden in tweedehands winkels." Ook de markt vindt Marina naar eigen zeggen geweldig om naar toe te gaan. "Je kan hier altijd een combinatie van verschillende stoffen en planten shoppen, dus het is voor mij de place to be om interieur inspiratie op te doen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De bank is van Marktplaats, de groene kussens erop zijn van Dille & Kamille, de beige kussens maakte ik zelf van een kleed van Xenos. De salontafel is eigenlijk een legerkist en kocht ik bij Homestock: zelf maakte ik er wieltjes onder." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De oude garagedeuren scoorde ik voor €40 op Marktplaats. Een tip: zoek niet op de term 'barn doors', want die zijn meteen stukken duurder. Ik zocht dus gewoon op 'garagedeuren'. Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het gewei is van de kringloop en bevestigde ik aan de garagedeuren. Scheelt meteen weer gaten in de muur." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De wandlamp is van Markt Wageningen, de kast is van Marktplaats en de potjes erop komen van de kringloop." Van bouwval tot droomhuis De stek van Marina was in het begin dus echt een bouwval. Er moest veel opgeknapt worden. "De zijmuren en het dak van het huis zijn hetzelfde gebleven, maar de rest van het huis namen we op de schop; een nieuwe aanbouw, verplaatsing van keuken, renovatie van de badkamer, toiletten, trap en ga zo maar door. Oftewel: alles is veranderd! De verbouwing zou zes weken duren, maar dat werden bijna vier maanden." Dat deze bouwval uiteindelijk een warm en gezellig huis vol interieur inspiratie is geworden met een heel ruimtelijk gevoel is wel een feit. "Ik verander vaak wel hoekjes in huis. Nou ja, vaak... Als iedere week vaak is, dan verander ik vaak hoekjes in huis, haha." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het stuk bij de keuken bouwden we aan. Om ervoor te zorgen dat het niet te donker werd in huis maakte we een dakraam. Nu is het lekker licht. De eettafel is van de kringloop, net als de zwarte stoelen. De houten stoelen kocht ik op Marktplaats. De industriele lamp is van Vivre Interieur Authentique." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Naast de eettafel staat deze kast van Marktplaats, net als het bankje, de kist, de flesvaas en het kleedje. De ladders zijn van Markt Wageningen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De pan op het fornuis is van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "In de keuken valt de tegeltjeswand meteen op. Karlijn van de Wier illustreerde het en moest bovenop het aanrecht staan, haha." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De weegschaal kocht ik bij de kringloop, net als de potjes erop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het messing theepotje scoorde ik onlangs nog bij de kringloop. De witte pannen ernaast zijn van Dille & Kamille en het industriële bak is van Marktplaats." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Dit mobiele keuken-eiland maakte ik van drie aparte werkplaatskarren en een blad van een oude picknicktafel. De zwarte pannen zijn van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Het houten dienblad is van Dille & Kamille. Erop ligt verse gemberthee met citroen." DIY projecten Marina vind het ook geweldig om zelf de handen uit de mouwen te steken. Sommige plekken in huis krijgen dan ook regelmatig een metamorfose. "Recent heb ik een schommel gemaakt van steigerhout en touw uit de bouwmarkt. Best makkelijk om te doen en erg leuk om in je woonkamer te hangen". Hoe het komt dat Marina graag een hoop zelf maakt, weet ze zelf ook niet precies. "Ik denk dat het deel uitmaakt van mijn karakter; ik ben soms net een kleuter die alles 'zelluf' wil doen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Midden in de woonkamer hangt een schommel die ik zelf maakte van vijf meter touw en steigerhout van de bouwmarkt." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Mijn klushoekje staat in de hal op de eerste verdieping door gebrek aan een schuur. De hanglamp is van Markt Wageningen, de terracotta potten van Martkplaats, net als de krukjes. De ladder links is van Markt Wageningen." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De groene kast is van Marktplaats, de ton ernaast is van de kringloop. De houten deur kocht ik op vakantie in Frankrijk en het rieten mandje en het kratje met gaas zijn van de kringloop. Erop liggen deurtjes die waarschijnlijk uit een kastje komen; die kocht ik onlangs bij de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De werkbank is van Marktplaats, de bakken eronder zijn van Fair in de Schapenweide." De mooiste parels in huis Naast de vele do it yourself meubels in haar stulpje zit haar huis ook vol met dierbare spullen. "Ik ben erg gehecht aan mijn rotan stoeltje die oorspronkelijk van mijn oma was," vertelt Marina. "De kast die op mijn slaapkamer staat, kan ik ook echt niet missen. Die knapte ik op toen ik twaalf was. Daar ben ik erg trots op. En als ik nog een favoriet item mag kiezen, is dat de papierrolhouder op de logeerkamer. Die kocht ik bij mijn favoriete marktkoopman Adrie." Marina beschrijft haar woonstijl als vintage, botanisch en een tikkeltje industrieel. Best een gewaagd smaakje. Gelukkig zit ze altijd met haar vriend op één lijn als het om inrichting gaat. "We houden beiden van een groene en stoere look, dus dat scheelt weer." Wat volgens Marina erg belangrijk is tijdens het inrichten van je huis is afgaan op je gevoel. "Als ik een trend mooi vind, ga ik wellicht mee. Zo niet, dan doe ik dat ook zeker niet. Ook ben ik redelijk kleurvast; vijftig tinten groen zijn toegestaan, roze niet. Ook al is het een trend, het komt niet op de muur." Als ik Marina vraag naar haar favoriete plek in huis, hoeft ze niet lang na te denken. "Ik houd erg veel van koken, dus de keuken is dan ook mijn favoriete plek. Tijdens de verbouwing maakten we in het plafond een dakraam zodat het nu lekker licht is." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Katlief Kees zit voor een kastje van de kringloop. De kast links komt uit de boerderij van mijn ouders." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Op het bed ligt een matras van EMMA, het dekbedovertrek is van IKEA, het sprei van Ook In Het Paars. De groene kussens maakte ik zelf en de stoel is van Markt Wageningen. Het doek Jan Sikkens in Haarlem. Het lampje is van de kringloop." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Achter het bed staan ook oude garagedeuren. Na de shoot heb ik ze nog een extra likje verf gegeven." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "Aan de deuren hangen planten uit eigen tuin." Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk "De industriële bak is van Marktplaats, de vaas/lamp van de kringloop en het hangende bakje is van de kringloop."  Tips & tricks voor je eigen interieur inspiratie Tot slot vraag ik Marina om nog wat tips. "Ga niet met de trends mee, maar koop alleen spullen die je écht leuk vindt. Koop bijvoorbeeld interieurstukken waar een bijzonder verhaal achter zit en die echt iets met jou doen. Denk vervolgens na over hoe je deze spullen het beste kan combineren in je eigen huis. Zo ontstaat er al snel een unieke stek waar jij je helemaal in thuisvoelt". Thanks Marina voor het warme welkom en de heerlijke lunch! Meer weten over Marina? Volg haar dan via haar website Veel Woongeluk of Instagram. Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk Thanks Marina, Kees en Moos voor het warme welkom." Interview: Lisa Post Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com Beeld thumb Elise van den Arend/InteriorJunkie.com

  “De lampjes zijn van kringloop, de kussens maakte ik zelf. Ik weet helaas niet meer waar het dekbedovertrek vandaan komt… De kleur op de muur is Olijfgroen van Flexa Expert.”

  Interieur inspiratie opdoen bij Marina van Veel Woongeluk

  Thanks Marina, Kees en Moos voor het warme welkom.

  Thanks Marina voor het warme welkom en de heerlijke lunch! Meer weten over Marina? Volg haar dan via haar website Veel Woongeluk of Instagram. Uiteraard maakte ik ook weer een videotour, die vind je hieronder. Niets missen van mijn video’s abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  Nog meer leuke binnenkijkers vol interieur inspiratie:

  Interview: Lisa Post
  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com
  Beeld thumb Elise van den Arend/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu