Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Speciaal voor Valentijnsdag: deze romantische interieurs - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 28-05-2023

  14 februari, 2018

  Speciaal voor Valentijnsdag: deze romantische interieurs

  Het is vandaag 14 februari, dus happy Valentijnsdag! De dag waarop je aan degene van wie je houdt, nog even extra laat weten dat je van hem/haar houdt. Er zullen er ook een paar zijn die helemaal niets bijzonders op Valentijnsdag doen, maar een beetje romantiek is nooit erg. Daarom deze vol romantische interieurs.

  Bij romantiek denken we vaak aan heel veel kaarsen en hier en daar wat rozenblaadjes, maar met interieur kun je ook zonder kaarsen een romantische sfeer creëren. Hoe doe je dit? Donkere kleuren en zachte materialen worden al gauw als romantisch ervaren. Voeg daar bijvoorbeeld wat goud aan toe, steek kaarsen aan en je bent erg goed op weg.

  Niet alleen donkere kleuren, maar ook zachtroze bijvoorbeeld, straalt een soort romantiek uit. Combineer dit met velvet en zie hoe de ruimte ineens een stuk warmer wordt. Natuurlijk begrijp ik dat je voor deze dag alleen, niet je hele interieur omgooit en ineens een roze fluwelen love seat in huis haalt, maar met accessoires kom je ook een heel eind. Check hieronder de foto’s voor de nodige inspiratie.

  Violet Pink Valentine for Cozy Time Valentine's Corner|Romantic Red Place with Art Deco Lamp BV 17AW 95 High Violet Pink Valentine for Cozy Dinner

   

  Beeld gevonden via:

  1. Stressless. 2. Essential Home. 3. DelightFULL. 4. iDecorate. 5. Essential Home.

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu