Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Disclaimer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Disclaimer

  Interior Junkie (Kamer van Koophandel: 55071023) publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden, tenzij uitdrukkelijk vermeld (o.v.v. ‘advertorial’) dat het commercieel is. Interior Junkie behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  InteriorJunkie maakt gebruik van advertenties van derden ter ondersteuning van onze website. Sommige van deze adverteerders kunnen gebruik maken van web-technologieën, zoals cookies en web beacons op onze site.

  InteriorJunkie bevat links waarmee je de website verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. InteriorJunkie heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden je aan het privacybeleid en / of verklaringen van de andere websites die je bezoekt te raadplegen.

  InteriorJunkie is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die je via onze site krijgt van derden. De informatie die je van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van ons.

  Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

  Informatie op InteriorJunkie

  Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op onze website foutloos is, volledig en/of actueel is. Daarom kun je aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Mocht je informatie, data en/of programma’s tegen komen waarvan het copyright bij jou ligt, verzoeken dit te melden via info@interiorjunkie.com.

  Indien je informatie tegenkomt die in jouw ogen niet goed, volledig of actueel is, kun je contact opnemen met info@interiorjunkie.com. Wij stellen jouw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door jouw bijdragen kunnen wij onze website verbeteren.

 • Laatste blogpost
 • Menu