Contact

Naast Interior Junkie was ik voorheen werkzaam als freelance lifestyle journalist en fotograaf voor verschillende bladen, bedrijven en merken, check mijn LinkedIn profiel voor meer informatie. Sinds december 2013 had ik namens Interior Junkie een eigen interieurrubriek in Cosmopolitan. Daarnaast ben ik mede-oprichter van het internationale online magazine Thedigitalistas.com (niet meer werkzaam) en hield ik een  interieurblog bij voor NSMBL.nl

Adverteren
Interior Junkie is aangesloten bij mediabureau Adfactor en Hello Sparkle. Heb je interesse om samen te werken, neem dan contact op met Amanda van der Meer van Hello Sparkle amanda.van.der.meer@hellosparkle.nl. Interior Junkie trekt maandelijks 100.000 unieke bezoekers en 300.000 pageviews, heeft meer dan 80.000 followers op Facebook, 7000 abonnees op YouTube, 40.000 followers op Instagram en meer dan 12.000 op Pinterest.

Persinformatie
Persberichten en invites betreffende interieur & lifestyle (geen mode) kunnen naar info@interiorjunkie.com gestuurd worden. Interior Junkie neemt geen cadeaus aan in ruil voor exposure.

Beeld op Interior Junkie

Foto’s zijn door mij gemaakt, tenzij anders vermeld. Dit kun je herkennen door het watermerk in de beelden en onderaan bij de credits. Mocht je gebruik willen maken van mijn beeld (let op: redactioneel, NIET commercieel), zorg dan dat mijn credits en een link naar mijn blog erbij vermeld staan.

Voor al het andere beeld op mijn blog heb ik toestemming gevraagd. Daarnaast ben ik aangesloten bij een beeldbank. Deze beelden mogen NIET gebruikt worden zonder nadrukkelijke toestemming van de eigenaren.

Stages
Vanaf september 2018 is er weer plek voor 1 fulltime redactie stagiaire (3 dagen kantoor, 2 dagen thuis). Meer weten lees hier meer over stage lopen bij Interior Junkie.

Bloggersteam
Voor Interior Junkie werk ik samen met een bloggersteam dat wekelijks bijdrages levert in de vorm van DIY posts, inspiratieblogs, reports, interviews en binnenkijkers. Wil jij het bloggersteam versterken? Belangrijk is dat je alleen in aanmerking komt als je blogs aanlevert met eigen gemaakt beeld gefotografeerd met een spiegelreflex camera. Mail naar info@interiorjunkie.com. o.v.v. ‘aanmelden bloggersteam’.

Heb je een idee, een opmerking over mijn site, wil je misschien schrijven voor mijn site, meer weten over mijn interieur of gewoon een berichtje achterlaten? Schroom dan niet om een mailtje te sturen

BTW: NL105586468B02
KVK: 55071023

Interior Junkie HQ
#workmode
Oudezijds Achterburgwal 188HS
1012 DX Amsterdam