Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Interior Junkie trekt maandelijks 100.000 unieke bezoekers en 300.000 pageviews, heeft meer dan 80.000 followers op Facebook, 12.000 abonnees op YouTube, 56.000 followers op Instagram en trekt maandelijks meer dan 469.000 kijkers en 1000000 impressies op Pinterest.

  Adverteren

  Interior Junkie is aangesloten bij Ad Alliance (mediabureau) en Hello Sparkle (management). Heb je interesse om samen te werken, neem dan contact op met Jo-Janneke van Hello Sparkle jo-janneke@hellosparkle.nl.

  Persinformatie

  Persberichten en uitnodigingen voor events betreffende interieur & lifestyle kunnen naar info@interiorjunkie.com gestuurd worden. Interior Junkie neemt geen cadeaus aan in ruil voor exposure.

  Beeldgebruik

  Foto’s zijn door mij gemaakt, tenzij anders vermeld. Dit kun je herkennen door het watermerk in de beelden en/of onderaan bij de credits: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com. Ook fotografeerde Emma Peijnenburg voor mij de hometours, deze staan zo vermeld: Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com. Geen enkel beeld op mijn blog mag zonder nadrukkelijke toestemming van mij op andere blogs en sites geplaatst worden.

  Voor al het andere beeld op mijn blog waar niet mijn eigen credits zijn vermeld, heb ik toestemming gevraagd. Daarnaast ben ik aangesloten bij een beeldbank. Deze beelden mogen NIET gebruikt worden en zijn uitsluitend voor op mijn blog.

  Beeldbank

  Al mijn beeld is te koop voor publicaties (online)magazines voor zowel redactioneel als commercieel gebruik. Heb jij interesse om mijn beeld te kopen, stuur mij dan een mailtje voor meer informatie.

  Stages & bloggersteam

  Ik werk helaas niet meer met stagiaires en bloggers. Heb je een idee, een opmerking over mijn site, wil meer weten over mijn interieur of gewoon een berichtje achterlaten? Schroom dan niet om een mailtje te sturen.

  Elisah Jacobs

  BTW: NL001422011B57
  KVK: 55071023

  Stuur mij een bericht


  • Laatste blogpost
  • Menu