Contact

Naast Interior Junkie was ik voorheen werkzaam als freelance lifestyle journalist en fotograaf voor verschillende bladen, bedrijven en merken, check mijn LinkedIn profiel voor meer informatie. Sinds december 2013 had ik namens Interior Junkie een eigen interieurrubriek in Cosmopolitan. Daarnaast ben ik mede-oprichter van het internationale online magazine Thedigitalistas.com (niet meer werkzaam) en hield ik een  interieurblog bij voor NSMBL.nl

Adverteren
Interior Junkie is aangesloten bij Adfactor (mediabureau) en Hello Sparkle (management). Heb je interesse om samen te werken, neem dan contact op met Amanda van der Meer van Hello Sparkle amanda.van.der.meer@hellosparkle.nl. Interior Junkie trekt maandelijks 100.000 unieke bezoekers en 300.000 pageviews, heeft meer dan 80.000 followers op Facebook, 7000 abonnees op YouTube, 40.000 followers op Instagram en meer dan 12.000 op Pinterest.

Persinformatie
Persberichten en invites betreffende interieur & lifestyle (geen mode) kunnen naar info@interiorjunkie.com gestuurd worden. Interior Junkie neemt geen cadeaus aan in ruil voor exposure.

Beeld op Interior Junkie

Foto’s zijn door mij gemaakt, tenzij anders vermeld. Dit kun je herkennen door het watermerk in de beelden en onderaan bij de credits: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com. Ook fotografeert Emma Peijnenburg voor mij de hometours, deze staan zo vermeld: Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com. Geen enkel beeld op mijn blog mag zonder nadrukkelijke toestemming van mij op andere blogs en sites geplaatst worden. Wil je mijn beeld gebruiken, stuur mij dan een mailtje o.v.v. ‘Beeldaanvraag Interior Junkie’.

Voor al het andere beeld op mijn blog waar niet mijn eigen credits zijn vermeld, heb ik toestemming gevraagd. Daarnaast ben ik aangesloten bij een beeldbank. Deze beelden mogen NIET gebruikt worden en zijn uitsluitend voor op mijn blog.

Stages
Ik werk helaas niet meer met stagiaires.

Bloggersteam
Voor Interior Junkie werk ik samen met een bloggersteam dat wekelijks bijdrages levert in de vorm van DIY posts, inspiratieblogs, reports, interviews en binnenkijkers. Wil jij het bloggersteam versterken? Belangrijk is dat je alleen in aanmerking komt als je blogs aanlevert met eigen gemaakt beeld gefotografeerd met een spiegelreflex camera. Mail naar info@interiorjunkie.com. o.v.v. ‘aanmelden bloggersteam’.

Heb je een idee, een opmerking over mijn site, wil je misschien schrijven voor mijn site, meer weten over mijn interieur of gewoon een berichtje achterlaten? Schroom dan niet om een mailtje te sturen

BTW: NL105586468B02
KVK: 55071023