Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Shoppen bij de kringloop + coole publicatie VLOG #48 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  28 januari, 2018

  Shoppen bij de kringloop + coole publicatie VLOG #48

  De eerste vlog van het jaar! Het duurde alleen wel even. 2018 begon goed met een rondje shoppen bij de kringloop én mijn favoriete adresjes voor industrieel vintage design, fotografeerde en filmde ik nieuwe hometours, stond er weer een filmploeg in mijn huis en plukte ik tulpen midden op de Dam.

  Laat je even weten wat je van mijn vlog vond?

  Meer video’s

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu