Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Op safari in de kringloopwinkel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  27 augustus, 2015

  Op safari in de kringloopwinkel

  Of ik aanwezig wilde zijn tijdens een high-tea in kringlooploopwinkel De Boedelruimers. Dat vond ik toch een van de meest originele invites in mijn mailbox. Dus struinde ik vorige week donderdag ‘helemaal’ af naar Amsterdam Noord om me onder te dompelen in heel veel tweedehands moois.

  De lange tafel stond vol tweedehands servies uit de winkel zelf, verse bloemen en heerlijke taartjes. En naast het eten was er ook nog tijd voor een ware kringloopsafari; we kregen per persoon een woord (zoals ‘zebra, of ‘parel’) en moest per letter iets vinden in de kringloopwinkel. Best moeilijk maar o zo hilarisch.
  Na het hele gebeuren ging ik zelf natuurlijk ook meerdere rondjes maken in deze kringloopwinkel en stuitte op heel veel moois. Zo ging ik naar huis met een enorme porseleinen olifant (is het ooit een lamp geweest? Of een salontafeltje? In ieder geval doet het gat bovenop de olifant me fascineren; wat zou het nou zijn geweest?!), een porseilen schaal met een deksel van een konijn (!!) én om nog even in het dieren- en porseleinen thema te blijven (mijn zwak) scoorde ik op de valreep ook nog even een bakje mét een eendje als deksel. Je snapt dat de terugreis naar huis met de bus en later met de fiets erg moeizaam ging. Maar ze staan nu eindelijk te pronken in huis.
  Boedelruimers vind je op de Slijperweg 18 in Amsterdam.
  Op safari in de kringloopwinkel
  Op safari in de kringloopwinkel Op safari in de kringloopwinkel Op safari in de kringloopwinkel Op safari in de kringloopwinkel Op safari in de kringloopwinkel Op safari in de kringloopwinkel Op safari in de kringloopwinkel IMG_3040kopie Op safari in de kringloopwinkel Op safari in de kringloopwinkel
   
  Beeld 2 via De Boedelruimers
  Nog meer hotspots in de hoofdstad:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu