Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interieuradvies - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Interieuradvies

  Leuk dat je op deze pagina stuit. Naast dagelijkse wooninspiratie kun je bij mij ook terecht voor interieuradvies op maat én mijn online interieurstyling cursus interiorBOOSTcamp. Scroll gerust even op deze pagina voor het aanbod en ervaringen van mijn interieuradvies klanten en oud-cursisten.

  INTERIEURADVIES

  ONLINE INTERIEURSTYLING CURSUS

  Over mij

  Na het kopen van mijn eerste koophuis borrelde er iets in mij naar boven wat er blijkbaar altijd al heeft gezeten: een passie én flinke obsessie voor interieur.

  Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als lifestyle journalist schrijf ik tegenwoordig over datgene waar mijn hart echt ligt: interieur. ‘Home’ is immers ‘where the heart is’. Toen ik na een sollicitatiegesprek bij een bekend woonblad werd afgewezen, puur en alleen omdat ze me te ondernemend vonden, wist ik het zeker: ik ga lekker voor mezelf beginnen met mijn eigen interieur blog! Dat was in 2012. Bijna tien jaar later is Interior Junkie uitgegroeid tot een van de best bekeken interieurblogs, fotografeer ik nog regelmatig hometours, doe make-overs, bedenk ik DIY’s en werk met de mooiste merken. Naast het inspiratiegedeelte ontwikkel ik sinds 2020 online interieurstyling cursussen en kun je bij mij terecht voor interieuradvies. Van het beantwoorden van korte woonvragen (‘Woonkwartiertje’) en een interieurbrainstorm tot aan interieuradvies aan huis en een Business Boost voor ondernemers.

  Reviews

  Leuk, als ik jou ook mag helpen bij
  het realiseren van jouw woondroom!

  Boek jouw advies
 • Laatste blogpost
 • Menu