Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Na mijn eigen hotel chic slaapkamer was het natuurlijk de beurt aan de logeerkamer. Omdat onze zolder een loftachtige uitstraling heeft, compleet met een prachtig balkenplafond en een zee aan licht, vond ik het meer dan logisch dat hier de logeerkamer kwam. Kan ik er zelf ook eens overnachten. Het voelt als een weekendje weg…

  Het fijne aan mijn Haarlemse droomhuis? Het heeft meerdere slaapkamers! De andere twee zijn ingepikt door Interior Junkie (mijn thuiswerkplek) en mijn garderobe (mijn inloopkast, daar snel meer over), maar op zolder was er nog genoeg plek voor logées. Eigenlijk was de zolder bedoeld als man cave voor de hubby, maar als je onderstaande shoot ziet, begrijp je dat het allesbehalve ‘mannelijk’ is. Maar geen nood hubby: je krijgt écht je man cave. De zolder is gelukkig nog groot genoeg.

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Zachte tinten versus aaibare materialen

  Voor deze logeerkamer liet ik mij inspireren door zachte tinten. En dat is verrassend als je mij langer kent. Ik hou namelijk van uitgesproken tinten als donkerblauw, felroze en donkergroen, alles wat deze logeerkamer niet heeft en juist dat vond ik leuk. Als ik een weekendje weg ben of een weekje in een vakantiehuis, dan vind ik het juist heerlijk om me te omringen door een woonstijl die in eerste instantie niet bij mij past. Zo heb ik ooit eens heerlijk overnacht in een huisje vol brocante in Zeeland en beleefde ik mijn honeymoon in een super romantische Italiaanse B&B vol tierelantijnen, beige- en wittinten en antiek.

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Goddelijk bed

  Pronkstuk in onze logeerkamer is natuurlijk een heerlijke Home 170 boxspring in de kleur Luna Light Grey (160 x 200 cm) gevonden bij Swiss Sense mét topper. Enig ‘nadeel’: ik heb nu dagelijks keuzestress, want ga ik nu in dat goddelijke bed in mijn slaapkamer liggen of toch in deze in de logeerkamer?! Erop ligt het dekbedovertrek Mono van MAE Engelgeer met sierkussens Tie (ook van MAE Engelgeer) en roze fluwelen kussens van Dixxius. Ik had er zelf geen sprei op maar uit dezelfde collectie bestaat ook een geweldige plaid. In de hangstoel ligt een tropische sierkussen Tarn van Dixxius, ook allemaal via de webshop van Swiss Sense.

  In onderstaande video leg ik meer uit over mijn nieuwe logeerkamer. Ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Laten jullie het hieronder even weten? Swiss Sense staat vanaf 3 oktober op de VT Wonen & Design Beurs in Amsterdam. Hop je ook gezellig even langs?

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamerVan rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  9 reacties op “Van rommelzolder tot gezellige logeerkamer”

  1. Esther schreef:

   Hoi Elisah,

   waar heb je toch die super leuke letter lightbox vandaan?

  2. Hoi hoi schreef:

   Waar komt de roze poef vandaan?

   • interiorjunkie schreef:

    Hey

    Deze kocht ik bij MADE.com, hij is leuk he? Hij is er ook nog een maatje groter en ook in een chaise longue… Zo verleidelijlk!

    Grtjs,
    Elisah

  3. Johan schreef:

   Wat een ontzettend toffe zolder heb je ervan gemaakt! Die hangstoel, de hoeveelheid planten en die light box – echt heel inspirerend. En die hoeveelheid licht! Ik zou hier af en toe zelf een nachtje vertoeven (ondanks dat je master bedroom ook een plaatje is!).

   • interiorjunkie schreef:

    Hi Johan

    Leuk om te lezen! Ik vind het zelf ook een erg fijn plekje en totaal anders dan de master bedroom 🙂

    Grtjs,
    Elisah

  4. Myrthe schreef:

   Hoi,
   Waar heb je dat zwarte lichtsnoer gekocht?

  5. Wieke schreef:

   Wat een ontzettend mooie kamer! Die hangstoel ziet er ook heerlijk uit, een relaxte middag lezen is daar vast ook erg fijn.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu