Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #35 Ik sta in een boek + vintage adresjes - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  19 juli, 2017

  VLOG #35 Ik sta in een boek + vintage adresjes

  Na al mijn reisjes had ik weer alle tijd om leuke dingen te doen in eigen land. Zo kon ik eindelijk het eindresultaat zien van mijn interview in het boek ‘Babe, you got this’, stuitte ik op de meest geweldige brunchtafel ooit en ging ik samen met collega Tanja kringloopshops af in Utrecht.

  Daarnaast reisde ik met De Verloofde af naar Amsterdam Noord en Baambrugge op zoek naar een apothekerkast voor in de woonkamer én filmde en fotografeerde ik een nieuwe huizentour in een monumentaal pand.

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu