Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Geen groene vingers? Speel met mos - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  9 november, 2017

  Geen groene vingers? Speel met mos

  Wellicht ken jij dit probleem: je houdt van groen in huis, maar laat zelfs een cactus in je huis nog niet leven. Dan kun je ervoor kiezen om geen planten te stylen in huis. Maar ja, wat is daar de lol van? In het huis van Klaas spotte ik iets geniaals, namelijk een bak vol met… mos!

  Mos spotte ik wel eerder in een huis. Zo fotografeerde ik ooit eens de woonboot van Jasper in Amsterdam, waar ik mos in de keuken én het toilet spotte. Interessant feitje: mos neemt vocht op uit de lucht en houdt zich zo levend en als je er een wand vol mee bekleed, werkt het ook nog eens geluidsdempend. Zelf droom ik nog van een hele wand vol mos voor in mijn keuken, maar bij Klaas spotte ik het in een grote schaal. Het mos lijkt groen van zichzelf, maar is gewoon gekleurd. Doordat het dus vocht opneemt uit de lucht, kan het blijven leven. Ideaal dus voor iedereen zonder groene vingers. Daarnaast is het ook nog eens vuil-afstotend zodat je je schaaltje met mos nooit hoeft af te stoffen!

  Geen groene vingers? Speel met mos

  Meer woontips uit dit huis?!

  Morgen staat de huizentour bij Klaas (foto + video) live. Benieuwd naar de andere woontips van Klaas: maak je eigen wandplank van een oud stuk hout, creëer je eigen betonlook muurtje en een gevonden tak als pronkstuk in de woonkamer. Wil je niks missen van Klaas en zijn stunning interieur? Volg hem dan via Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu