Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Video hometour in een energiezuinig huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  12 april, 2024

  Video hometour in een energiezuinig huis

  Luuk woont samen met zijn gezin in een vrijstaand energiezuinig huis in Limburg. Naast een fantastisch interieur waar kleurrijke kunst en DIY projecten schitteren, dacht het stel ook na over het energiezuinig maken van het huis met SunPower.

  Wat blijkt? Dit is dé plek waar zonne-energie wordt verzameld om het huishouden mee draaiende te houden en zodoende ook geld te besparen. Hoe? Op het dak liggen namelijk zonnepanelen die hij koppelde aan de SunPower batterij in de kelder, zodat hij op elk moment van de dag inzage heeft in de opbrengst van zonne-energie. Welke apparaten verbruiken het meeste stroom (in Luuk’s geval is dat de vijver in de tuin waar koi karpers zwemmen) en wanneer is het aan te raden om bijvoorbeeld een was te draaien? Ik vond het super interessant om meer te weten te komen hiervoor.  

  In de video hometour neemt Luuk je mee door zijn energiezuinige huis en geeft goede tips heeft om je huis zelf energiezuiniger te maken met behulp van de handige app van SunPower. Laat je ook meteen even weten welk hoekje jouw favoriet is? Die van mij zijn de kinderkamers waar hele gave DIY’s schitteren… 

  *Dit is een samenwerking met SunPower. Door samen te werken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu