Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De interieur blog van Elisah Jacobs | Interior Junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Mag ik je even voorstellen, mijn interieur blog:
  Interior Junkie

  Omdat wonen voor mij, Elisah Jacobs, verslavend werkt. Na het kopen van mijn eerste koophuis borrelde er iets in mij naar boven wat er blijkbaar altijd al heeft gezeten: een passie én flinke obsessie voor interieur. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als lifestyle journalist schrijf ik tegenwoordig over datgene waar mijn hart echt ligt: interieur. ‘Home’ is immers ‘where the heart is’. Toen ik na een sollicitatiegesprek bij een bekend woonblad werd afgewezen, puur en alleen omdat ze me te ondernemend vonden, wist ik het zeker: ik ga lekker voor mezelf beginnen met mijn eigen interieur blog!

  Dat was in 2012 en sindsdien is Interior Junkie mijn fulltime baan waarvoor ik, Elisah Jacobs, regelmatig hometours film en fotografeer, (mini)make-overs doe bij anderen thuis, Design Weeks in binnen- en buitenland afstruin, heel veel inspiratie opdoe tijdens vele inspirerende reisjes én ‘heel af en toe’ mijn eigen huis onder handen neem! Daarnaast werk ik samen met de mooiste (woon)merken (bekijk hieronder enkele samenwerkingen).

  Naas het blog- en videogedeelte kun je bij mij ook terecht voor interieuradviezen, een online interieur instyling cursus en ondernemers brainstorm sessies voor als je, net als ik, onderneemt en tips wilt hebben van een pro.


  Scroll gerust even door mijn blog en…. make yourself feel at home!

  Een woongroet,

  Elisah Jacobs
  Interior Junkie

  KVK 55071023

  BTW NL001422011B57

  Samenwerkingen

  Say Hi!
 • Laatste blogpost
 • Menu