Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een kleurrijke bos bloemen in je interieur
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  15 september, 2018

  Een kleurrijke bos bloemen in je interieur

  Word jij ook direct vrolijk van een kleurrijke bos bloemen in je interieur? Ik in ieder geval wel. De frisse kleuren geven mijn hele huis direct een boost. Iedere week staat er dan ook een nieuw bosje bloemen in huis. Want zeg nou zelf: wat is een huis zonder verse bos mooie ‘blommen’?!

  Bloemen in je interieur

  Een kleurrijke bos bloemen kan iedere ruimte in huis opfleuren, maar de woonkamer wel is de meest prominente plek. Style je bloemen op de eettafel of op een mooi bijzettafeltje. Je kunt de bos verdelen over meerdere kleine vaasjes of in een grote vaas zetten. Voor welke optie je ook gaat, zorg dat de bloemen een prominente plek krijgen. Bekijk hier hoe Interior Junkie Elisah haar salontafel stylde met mooie bloemen.

  Zo style je je salontafeltjes budgetproof

  Fleur je thuiswerkplek op met een bosje gemengde bloemen. De bloemen zorgen ervoor dat jij minder gestresst bent en meer ontspannen. Altijd handig, toch? Bekijk hier het bosje bloemen op de thuiswerkplek van Interior Junkie Elisah.

  Kleurrijk bosje bloemen op mijn thuiswerkplek

  Houd je bloemen mooi

  Je herkent het vast wel: je hebt net nieuwe bloemen in huis en na een paar dagen zijn ze al verwelkt. Wist jij dat een paar druppels wodka in het water je bloemen langer mooi blijven? En je geen fruit in de buurt van je bloemen moet zetten? Allemaal handige tips om jouw bloemen langer mooi te houden. Check ze nu in het artikel “Houd je bloemen in huis mooi met deze bijzondere trucs”.

  Favoriete bloemen

  Iedereen heeft zijn eigen favoriete bloem. Van de zonnebloem tot chrysanten. Ik ben benieuwd welke jouw favoriete bloem is. Voor nu deel ik graag een aantal van mijn favoriete bloemen.

  Fleur je huis op met de anjers

  Fleur je huis op met een bosje anjers. De blaadjes van de anjers zijn bij elke anjer weer anders. Geen enkel bosje is dus hetzelfde.

  dahlia-interiorjunkie3

  Laat je liefde voor de dahlias zien. Deze prachtige bloemen bloeien helaas maar 4 tot 7 dagen dus geniet ervan zolang het kan.

  Pronken met de Amaryllis in huis

  Een bijzondere amaryllis. De bloem komt oorspronkelijk uit Zuid- en Midden Amerika en de Cariben. Hij stamt af van de narcis en zie je veel rond de feestdagen.

  Fleur je zithoek op met de pioenroos

  De pioenroos, een echte eyecatcher in de woonkamer. Wist jij dat pioenrozen staan voor geluk, liefde en gezondheid?

  Welke bloemen haal jij graag in huis?

  Beeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie

  carina

  Carina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu