Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Bloemen in huis? Scoor ze hier met korting - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  Bloemen in huis? Scoor ze hier met korting

  Ben jij, net als ik, gék op bloemen in huis? Wat is immers een huis zonder een verse bos bloemen? Veel in mijn interieur is er op geïnspireerd (bloemen vloerkleed, bloemen behang, bloemen dekbedovertrek). Goed nieuws voor als je nieuwe bloemen in huis wilt, want je koopt ze nu met €7,50 korting!

  Wekelijks haal ik nieuwe bloemen in huis. Naast dat het gezellig staat, word ik altijd heel blij van de geur (manlief iets minder omdat hij last van hooikoorts heeft). Het liefst stal ik een mooie bos bloemen op mijn eettafel én in de zithoek, zodat waar ik ook kijk ik altijd mooie bloemen zie en ruik.

  Wist je dat een scheutje 7UP wonderen doet voor je bloemen? Vooral de Lisianthus blijkt gék op het frisse drankje. En dat de korenbloem de Pippi Langkous onder de bloemen wordt genoemd, omdat deze bloem altijd groeit op plekken waar je het niet verwacht (juist ja, die gaat dus lekker zijn eigen gang). Nog een feitje: de Camelia was de favoriete bloem van Coco Chanel. Het modehuis is hier zelfs op geïnspireerd. En wist je ook dat mannetjesbijen het liefst slapen in boterbloemetjes én dat Audrey Hepburn thuis altijd een witte vaas met witte tulpen had staan?

  Bloemen in huis? Scoor ze hier met korting Bloemen in huis? Scoor ze hier met korting Bloemen in huis? Scoor ze hier met korting

  Bloemen in huis? Scoor ze hier met korting

  In voor nieuwe bloemen in huis of wil je iemand verrassen met een bosje bloemen?

  Tussen 19 en 29 september zijn de Kleurrijke Verhalen Dagen en krijg je bij aankoop van een bos bloemen t.w.v. €15 een kortingsbon van €7,50 die je later kunt inwisselen (na 29 september en voor 1 december). Niet van de bloemen, maar juist van planten? Ook hierbij krijg je de kortingsbon. Toch mooi meegenomen? Op de website van Kleurrijke Verhalen vind je een overzicht van alle deelnemende bloemisten. Voor wat voor bosje bloemen ga jij?

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Plantion. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu