Must have: een wandrek in huis

Wil je je muurtje wat opfleuren? Dat kan met een wandrek. Een wandrek is perfect voor aan die lege muur in huis. Daarnaast zijn wandrekken goed voor extra opbergruimte. Style de leukste accessoires op het wandrek en je creëert direct een nieuwe look in huis.

Een wandrek is niet alleen leuk in de woonkamer, maar is ook een mooie toevoeging zijn aan de keuken. Hang kopjes aan de haken van het wandrek of style het met vetplantjes.

Speel met vormen

Een vierkant rek wordt interessant als je het stylet met ronde elementen. Denk aan een plantenpot of kaarsen. Experimenteer met de vormen voor het leukste resultaat.

Wissel met accessoires

Style een wandrek niet met allemaal dezelfde spullen. Zet in een vak boeken en in de andere een fotolijstje of een plantje. Door afwisseling blijft je rek interessant.

De leukste wandrekken

Wandrek - wehkamp

Deze beauty heet Enzo en heeft een zwart metalen frame met 4 houten planken. Creëer hiermee een mooi plekje voor jouw favoriete accessoires. Ik vond dit exemplaar bij wehkamp.nl.

Wandrek - woonexpress

Een rechthoekig rek met asymmetrische vakjes. Perfect voor bij een geometrisch interieur. Ga voor de houten variant of de witte. Deze knapperd komt bij Woonexpress vandaan.

Wandrek - LIL

De driehoekige wandkastjes van Lil zijn gemaakt van draadstaal en hout en verkrijgbaar in de kleuren: Turquoise, antraciet en wit. Welke kleur past bij jouw in huis?

Wandrek - Crowdyhouse

De OIO-wandplank van Crowdyhouse heeft door het hout en de betonnen beugel een sterke, robuuste uitstraling. De wandplank wordt met de benodigde montage materialen geleverd.

Wandrek - MadeDotCom

Heb je weinig ruimte in huis? Dan is dit exemplaar perfect. Het wandrek ziet eruit als ladder en is een echte eyecatcher.

 

Wandrek - Fundesign

Een industrieel wandrek van Fundesign voor in de keuken. Een leuk en handig rek dat vele opbergmogelijkheden biedt. Geef het rek kleur door je kruiden- potjes en plantjes erin te stylen.

Beeld header: Made.com

Reageer ook