Liefde voor dahlia’s in huis

Het kan dan wel bijna herfst zijn, in mijn huis is het volop zomer. Helemaal nu er een enorme bos met dahlia’s in mijn woonkamer pronkt. Wat staan deze Mexicaanse schones er mooi bij! Als Bloemenmeisje gaf ik ze meteen een mooi plekje op een van mijn hutkoffers.

Ben jij ook op slag verliefd geworden op zo’n kleurrijke bos dahlia’s? Zet ze dan in een vaas met water op kamertemperatuur, snijd de stelen met een scherp mes schuin af (vergeet de voeding niet!) en stal ze op een coole plek. Let wel: dahlia’s houden niet van een plekje naast de fruitschaal én zorg dat ze genoeg water krijgen, want ze drinken hartstikke veel. Dahlia’s bloeien maar 4 tot 7 dagen dus geniet ervan zo lang het duurt. Ik ben de komende dagen zoet met deze mooie bos dahlia’s.

Liefde voor dahlia's in huis
Liefde voor dahlia's in huis

* Dit is een inspirerende samenwerking met Mooi Wat Bloemen Doen.

Reageer ook