Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Fleur je zithoek op met de pioenroos - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Fleur je zithoek op met de pioenroos

  Hallo juni! De maand waar de pioenroos alle aandacht verdient, want in deze tijd is mijn favoriete bloem volop verkrijgbaar. Neigde ik in mijn vorige huis meer naar roze. Dit keer liet ik me verleiden door een felrode pioenroos. En wat staan ze mooi in mijn nieuwe zithoek.

  Op het moment van deze shoot waren twee van de vijf knoppen open. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken: de twee volop bloeiende pioenrozen zijn huge en pasten precies in deze blauwe vaas. Laat staan als ze straks allemaal open zijn (dan heb ik sowieso een grotere vaas nodig…).

  Fleur je zithoek op met de pioenroos

  Bruidsboeket proof

  Wist je dat de pioenroos staat voor geluk, liefde en gezondheid? Het liefst had ik deze bloem dan ook in mijn bruidsboeket gewild, maar helaas bloemen ze alleen in mei en juni. Nog zo’n leuk feitje: de wortels van de pioenroos werd vroeger in China geteeld omdat deze een koortsverlagende en bloedstelpende werking hebben. Ik stop ze toch liever niet in mijn mond, maar zet ze mooi in een vaasje op mijn televisiemeubel.

  Ik ben benieuwd welke kleur pioenroos jullie het mooist voor in huis vinden en hoe jullie het liefst deze bloem stylen?

  Fleur je zithoek op met de pioenroos

  Fleur je zithoek op met de pioenroos

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Mooiwatbloemendoen.nl.

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu