Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

How to style: een kinderfeestje
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  DIY

  15 september, 2018

  How to style: een kinderfeestje

  De scholen zijn weer begonnen. Vriendjes en vriendinnetjes zijn weer terug van vakantie en dan komen ook de verjaardagsfeestjes weer om de hoek kijken. Elke feestje moet uniek zijn, toch? Maar hoe stijl je het een kinderfeestje? Bij deze heel veel tips…

  Een verjaardag moet gevierd worden. Je begint namelijk aan een nieuw fris jaar met 365 dagen waarin je nieuwe herinneringen kunt maken. Het perfecte moment om te starten met deze mooie herinneringen, is je verjaardag.

  Waar is dat feestje?

  Heb je een grote tuin? Creëer dan verschillende plekken in de tuin waar kinderen activiteiten kunnen doen. Geen grote tuin? Verplaats het feestje dan naar een park in de buurt. Voor verjaardagen in de herfst en winter is een buitenfeestje vaak geen optie, dus kunnen de activiteiten ook naar binnen worden verplaatst. Organiseer een speurtocht, maak foto’s bij een phoyo wall of ga ballon darten.

  Style een kinderfeestje

  Natuurlijk is een feestje niks zonder aankleding. Maak je huis of tuin gezellig met slingers, lampionnen, ballonnen en thema-accessoires. Ga je voor een jungle, prinsessen of een stoer dinosaurus thema? Welke thema je ook kiest, zorg dat je bijpassende spullen koopt. En nee, dat hoeft niet duur te zijn. Action, Xenos en HEMA zijn perfecte winkels om spullen voor een kinderfeestje te kopen.

  Een bericht gedeeld door Cara Kirkham (@cara_interior_inspo) op

  Een bericht gedeeld door Onesweetrxyyc (@onesweetrxyyc) op

  Een slaapfeestje is voor veel kinderen ontzetten d spannend, maar ook erg leuk (ik bedoel: wij hebben toch alleen maar goede herinneringen aan onze pyjama party’s vroeger?). Schuif de meubels in de woonkamer opzij en zet een paar leuke tentjes neer met een matras, kussen en lampionnen. Vind je dit teveel werk? Je kunt dit complete feestje ook huren bij Pop Up & Party.

  Een bericht gedeeld door Happy Camper Sydney (@happycampersydney) op

  Lekker eten doe je aan een mooi aangeklede tafel. Geheel in stijl met kleurige papieren bordjes, confetti, servetten en feesthoedjes of -maskers. Een tip: de Drip cake van HEMA.

  Een bericht gedeeld door iStyle CO. | Events (@istyleco.events) op

  Snacks voor een kinderfeestje

  Een feestje zonder taart is geen feestje. Cupcakes, een torentaart en cake-pops zijn niet alleen lekker, maar ook ontzettend leuk om te zien én te stylen op de tafel. Geheel in thema kun je deze bestellen bij een bakkerij in de buurt. Een hit: die met eenhoorns. Do I need to say more?

  Een bericht gedeeld door Festa Infantil/Liliane Macedo (@festainfantilblog) op

  Een bericht gedeeld door Onesweetrxyyc (@onesweetrxyyc) op

  Een succesvol kinderfeestje hoeft dus helemaal niet ver weg te zijn. Hoe ziet een kinderfeestje er bij jou uit?

  Beeld header: Ginger Ray

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu