Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Met de gaafste schuifdeur in huis vallen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  20 december, 2018

  Met de gaafste schuifdeur in huis vallen

  En weer heb ik een tof idee voor mijn werkkamer. Eenvoudig maar o zo mooi. Ik heb namelijk een inbouwkast, maar dan zonder deur. Vraag me niet waar die deur heen is; die was er al niet toen we hier kwamen wonen. Als ik nu naar rechts kijk dan kijk ik tegen heel veel rommelige plankjes aan. Oplossing? Een schuifdeur!

  Mappen, staaltjes, nietmachine, boeken, printer en zo kan ik nog wel even doorgaan.  Niet bepaald spullen waarvan je denk: “die geven mijn interieur een boost.”

  Het moet dus uit het zicht. En daar heb ik iets op bedacht.  Ik laat van een simpele houten plank een schuifdeur maken. Vervolgens doe ik daar een tof behangetje op. De finishing touch is dan een messing deurknopje! Niet moeilijk, niet duur en erg leuk al zeg ik het zelf. Ik sta te trappelen om jullie mijn kamertje te laten zien maar jullie moeten nog even wachten tot het écht af is.

  Met de gaafste schuifdeur in huis vallen Met de gaafste schuifdeur in huis vallen

   

  Met de gaafste schuifdeur in huis vallen

  De schuifdeur zagen we al eerder voorbij komen in de hometour die Interior Junkie maakte. Die van Jeroen uit Overveen was zelfs een schuifdeur én opbergkast in één. Maar die van Jaimy uit Krimpen aan de IJssel is ook een hele coole: zij had er eentje voor haar walk-in closet (in de video vertelt ze er meer over). Heel benieuwd of jij ook een schuifdeur in huis hebt, laat je het me dan even weten?

  Beeldcredits:

  1. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com uit de hometour bij Maartje van Barts Boekje.  2. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com uit de hometour bij Jeroen uit Overveen. 3. Danielle Jansink via de hometour in een idyllisch boshuisje. 4. Michelle via de binnenkijker in een oude boerderij in Ederveen.

   

   

  * Deze post komt uit de oude doos en is geschreven door Tanja en herschreven door mij. 

  tanjaHet begon ooit met een koffiehutje totdat Tanja in de gaten kreeg dat het haar alleen om de inrichting van het hutje ging. Koffieschenken was bijzaak. Zo is Twist Styling ontstaan. Tanja woont in Utrecht en haalt haar wooninspiratie uit het dagelijkse leven. In haar blogs neemt ze je mee in haar leven als interieurstylist. Haar ideale interieur heeft warme donkere kleuren, een stoere uitstraling, veel natuurlijke materialen en beschikt over prachtige unieke vondsten uit kringloopwinkeltjes en rommelmarkten. Volg haar op Instagram en Facebook.

   

  2 reacties op “Met de gaafste schuifdeur in huis vallen”

  1. Rianne schreef:

   Super tof, je kan zo veel verschillende dingen doen met een schuifdeur. Hoe is het er uiteindelijk uit komen te zien?

  2. Rachel schreef:

   Heel tof dit wil ik ook heel graag in mijn huis!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu