Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  24 februari, 2018

  Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen

  Johan en Evelien kochten afgelopen jaar een vervallen boerderij in Ederveen uit 1920. Het kon dus wel een opknapbeurt gebruiken. Na jaren in de stad is hun droom eindelijk uitgekomen, ze kochten de boerderij dan ook met de insteek het te verbouwen. Het interieur dat ze hiervoor gekozen hebben is landelijk met een stadse luxe.


  Waar: Ederveen
  Bewoner(s): Evelien en Johan
  Bouwjaar: 1920
  Woonoppervlakte: 120 m² – 1e verdieping

  Vorige week ben ik gaan kijken naar het nieuwe interieur in deze woning van Johan en Evelien de Bruin, oftwel mijn ouders! Ze zijn de liefste mensen op aarde en bedachten dat ze, op 50 jarige leeftijd, het leuk zouden vinden een boerderij te kopen. Ze kochten deze boerderij die nog volledig verbouwd moest worden, want het huis is gebouwd in 1920. Dat betekent wel dat het gedateerd is. Nadat ze er een nieuw dak op hadden gezet, zijn ze nog een half jaar zoet geweest met ploeteren, klussen en verbouwen en nu is het dan eindelijk af. Of nou ja, de bovenverdieping tenminste.

  Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen

  Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen

  Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen

  In deze post zie je wat mijn ouders (en iedereen die er aan mee heeft geholpen) ervan hebben gemaakt. De landelijke stijl die bij de boerderij past hebben ze weten te combineren met stadse luxe. Een beetje van hun oude vertrouwde stads-stijltje een beetje van de boerderij. Naar mijn mening een perfecte combinatie! Een warm gevoel met een modern randje, dus.

  Landelijke wonen

  De omgeving in Ederveen is al erg landelijk met alle weilanden die om het huis heen liggen. Ook het interieur straalt een landelijk gevoel uit. Het oogt rustig en er wordt gebruik gemaakt van neutrale kleuren. De deuren zijn gemaakt van oude staldeuren (ook wel Barn-deuren genoemd) waardoor de ruimte het uiterlijk krijgt van een boerderij.

  Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen

  De ijzeren hanglamp in de gang en de moderne badkamer zorgen ervoor dat het landelijke gevoel toch een luxe uitstraling krijgt. De ruimte heeft ook iets weg van de trend industrieel wonen, een trend die we in de laatste jaren steeds meer voorbij zien komen in moderne, hippe woningen. Dit komt doordat er op de slaapkamer gebruik wordt gemaakt van industriële materialen in combinatie met hout. Dit zorgt voor een stoer en ruw gevoel wat goed samen kan met de landelijke vibe van deze ruimte.

  Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen

  Ze zijn nog niet helemaal klaar met de verbouwing. De begane grond moet ook nog helemaal aangepakt worden, maar daar wachten ze nog even mee. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte wanneer ze zo ver zijn. Wat natuurlijk niet mag ontbreken bij deze landelijke stijl zijn de nieuwe boerderijdieren van mijn ouders die het plaatje helemaal afmaken. Hieronder zul je zien waarom….

  Binnenkijken in een verbouwde boerderij in Ederveen

  michelle


  Michelle
   is een Media, Informatie en Communicatie student in Amsterdam en heeft een grote passie voor vormgeving. Met haar grote liefde voor Interieur is ze dan ook constant bezig met het stylen van verschillende ruimtes. Haar familie wordt ondertussen gek van haar, dus het is tijd dat ze haar interesse voor interieur gaat delen met anderen. Michelle voorziet haar woonruimte constant van de nieuwste woonaccessoires, is fan van de allernieuwste woontrends en fotograferen geeft haar een boost. Volg haar via haar websiteInstagram en Linkedin.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu