Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  19-09-2021

  19 december, 2018

  Kerstige XXL vlog. Laatste van het jaar!

  De laatste weken van het jaar waren weer super druk. Zo maakte ik Rotterdam onveilig, gaf de tweede slaapkamer make-over weg, ging ik met mijn moeder een nachtje weg in een super knus hotel, tuigde ik mijn kitscherige kerstboom op  én kreeg ik de schrik van mijn leven toen we thuis een enorme lekkage kregen…

  Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  4 reacties op “Kerstige XXL vlog. Laatste van het jaar!”

  1. Rachel schreef:

   Wat een gezellig een sfeervolle vlog zeg! Leuk om te zien, alvast fijne dagen 🙂

  2. maike schreef:

   Dit is fantastisch! 🙂

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu