Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Deze barndoor is meteen een pronkrek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  26 september, 2018

  Deze barndoor is meteen een pronkrek

  De barndoor is niet meer weg te denken uit menig interieur. Niet zo gek ook, want zo’n barndoor kan zowel in een landelijk als industrieel als modern interieur. Ik had alleen nog niet deze versie van een barndoor gezien; deze is namelijk ook meteen een pronkrek. Handig voor in de kinderkamer.

  De barndoor spotte ik al eerder tijdens een binnenkijker. Denk maar aan die van interieurstylist Jaimy uit Krimpen aan de IJssel. Zo’n deur kenmerkt zich aan het stalen schuifsysteem en de robuuste houten deur. Zo’n barndoor komt helemaal tot zijn recht in een oude boerderij, maar in een loft misstaat hij ook zeker niet. Of, in het geval van Jeroen en zijn gezin uit Overveen. gewoon in de kinderkamer.

  Deze barndoor vind ik juist zo leuk omdat het niet alleen een deur is, maar ook meteen een pronkrek, welke het jongste zoontje vol zette met onder andere een parkeerbord (van Kwantum), kinderboekjes, houten dieren en papegaaien bordje. Erachter schuilt de berging.  Ik ben heel benieuwd of jullie zo’n barndoor/pronkrek ook in huis hebben en zo ja: waar heb jij ‘m staan?

  Deze barndoor is meteen een pronkrek

  Deze barndoor is meteen een pronkrek

  Deze barndoor is meteen een pronkrek

  Meer zien van deze barndoor?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Jeroen zien, volg hem dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Kae Sutherland in Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu