Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kunst uitlichten in de woonkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Kunst uitlichten in de woonkamer

  Er bestaan zoveel manieren om kunst uit te lichten in de woonkamer. Op de schouw bijvoorbeeld, in een nisje op een verhoging of gewoon aan de muur. Interieurstylist Esther bedacht iets creatiefs door een lijstenhouder over de volledige lengte van haar woonkamer te doen.

  Lijstenhouders zijn niks nieuws als het gaat om je kunst en andere creatieve prints op uit te stallen. Maar dat deze in de lengte is van de hele woonkamer had ik nog niet eerder gezien. Esther zocht een manier om de prachtige werken van kunstenaars als Eef Sanders en Edith Beurkens uit te stallen. En waarom ook niet allemaal op een rijtje? Het leuk is dat je elke keer gemakkelijk wisselt en zodoende je eigen wisselende expositie hebt.

  Als reactie op al die lijsten is er aan de andere kant van de woonkamer een groot doek te vinden (daar zie je snel meer over). Zo wordt het allemaal niet too much en blijft er balans in het gebruik van kunst in deze ruimte.

  Meer zien van deze tip om kunst uit te lichten in de woonkamer en meer uit het huis van Esther?

  Goed nieuws, want dit weekend staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online staat. Wil je nog meer weten over Esther? Volg haar dan op Instagram via Just Another Shop.  

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Esther:

  Meer inspiratie om kunst uit te lichten in huis:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu