Pronken met een barn door in huis

Maartje en haar man Dirk hebben flink wat verbouwd aan hun Amsterdamse stulpje. Zo bestond hun eerste verdieping uit allemaal kleine kamertjes die ze allemaal openbraken, totdat er twee ruimtes ontstonden. Totdat zoontje Vito op komst was en ze een extra kamertje moesten maken. Mét jaloersmakende barn door

Voor een extra kamertje in huis creëren draaiden Maartje en haar man hun handen niet voor om. Het hoekje bij de roze trap kon nog wel iets mee gedaan worden, zonder dat de woonkamer meteen stukken kleiner werd.

Maartje vertelde me dat zij en haar man deze barn door lieten maken door een klusjesman. De deur zelf komt uit een oude schuur en kostte niks (!). Het zwarte beslag kochten ze gewoon bij de bouwmarkt. Jazeker, dit soort budgetproof exemplaren bestaan toch echt. Ik vind het verweerde een heel mooi contrast geven aan de rest van de woonkamer.

Meer barn door inspiratie zien uit het huis van Maartje?

Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen  vind je de volledige huizentour, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Maartje zien, volg haar dan op Instagram.

Bekijk hier de andere woontip uit Maartjes huis:

Bekijk hier de wooninspiratie uit de vorige huizentour bij Nadine uit Zaandijk:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook