Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Een magnolia boom in de woonkamer. Ik zeg: DOEN!

  Ja ja, ik hield jullie wel even in spanning he? Het werd na twee en een half jaar wel weer eens tijd voor een nieuwe boom in de woonkamer. Na de lelie, de bloesem en de fantasieboom is het nu een magnoliaboom geworden. En dit keer reikt hij écht tot aan het plafond… 

  Ik blijf het zeggen: speel in elke ruimte met een groots gebaar, hoe groot of klein een ruimte ook is. Bij binnenkomst word je oog direct naar datgene getrokken. En hoe gaaf is het om met een échte eyecatcher te werken, zoals ik deed met een kunstboom? Het breekt ook de woonkamer met de hoge muren (bijna vier meter) en zorgt nu voor een subtiele scheiding tussen het zit- en eetgedeelte. 

  Magnoliaboom als nieuwe eyecatcher

  De magnoliaboom is uiteraard weer ontworpen door ‘s Zomers Bloemen en gisteren met alle liefde in elkaar gezet door Rene en Jelle. Leuk feitje: in 2011 ontdekte ik Zomers Bloemen toen ik in een sushi restaurant bloesembomen zag en ik MOEST weten waar ze vandaan kwamen. Het werd onze eerste grote uitgave van ons vorige huis. Drie jaar later kwam er een bloesemboom bij op de bovenste verdieping van ons appartement (check de blogpost over de bloesemboom binnen in de woonkamer). Toen we verhuisden naar Haarlem werd het dus een lelieboom, die vervolgens een fantasie boom werd. Leuk om al die jaren met Rene en zijn team te werken. 

  De magnoliaboom is mijn favoriete boom van dit seizoen

  Ik vind ze altijd prachtig in bloei staan. Sterker nog: we hebben een echte in onze tuin (Oliver’s geboorteboom die hij van zijn opa en oma kreeg). Maar deze magnolia bloeit het hele jaar door in onze woonkamer, want het zijn zijden bloemen van Silkka Flowers. De boom is zo in elkaar gezet dat het geheel luchtig blijft en ondanks dat hij nu een stuk groter van formaat is, oogt de zithoek ineens een stuk ruimtelijker. In de pot zit kunstmos

  Of Doris ervan af blijft? Einde middag lagen de eerste mosdeeltjes alweer op de grond, maar Rene tipte me tea tree olie te vermengen met water en te sprayen op de magnoliaboom. Het proberen zeker waard! Oh, en er is nog een boom in ons huis vervangen voor een nieuwe beauty. Daar snel meer over… Laat je even weten wat je van De Magnolia boom vindt? 

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Een magnolia boom in de woonkamer. Ik zeg: DOEN!”

  1. Marieke schreef:

   Staat weer super!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu