Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Baby on board! #interiorjunkiebaby - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  21 december, 2018

  Baby on board! #interiorjunkiebaby

  Zo bijzonder: wij verwachten ons eerste kindje! Hoe bizar is het dat er gewoon in mijn buik iets aan het groeien is? Ik voel me heel goed; niet misselijk geweest of extreem moe en dat is maar goed uit want De Pinda reisde de afgelopen maanden stiekem al mee naar Beijing, Kopenhagen, Londen en Barcelona.

  Wel heb ik een fascinatie voor kaasplankjes, ben voor het eerst in mijn leven een vetrol aan het kweken, ben ik flink jurkjes aan het shoppen (onder het mom van ‘ik wil fashionable zwanger zijn’) en ontdekte ik dat je in Haarlem gewoon McDonalds thuis kunt laten bezorgen (bij elke bezorging hoop ik steeds dat er een andere bezorger komt).

  Klein buikje

  Wanneer De Pinda (dat is de werktitel) precies uit de oven komt, houden we voorlopig even voor onszelf. Kleine buikjes zitten in de familie en ik kan jullie vertellen dat ik al best ver ben. De reden dat we even gewacht hebben met dit leuke nieuws is dat ik al tien jaar medicijnen slik, gedurende mijn hele zwangerschap de dosis flink is verhoogd en we wat onderzoekjes moesten afwachten. Dat maakt het voor ons extra spannend, ook omdat het de eerste is.

  Vrienden & familie verrassen

  Waarom en hoe vertel ik in mijn baby vlog (ben ook benieuwd of jullie hier ook ervaringen mee hebben). Stiekem vonden we het ook heel erg leuk om het even voor onszelf te houden, hoewel onze inner circle wel hun vermoeden had. Op een bijzondere manier vertelden we het de afgelopen tijd aan onze vrienden en familie en ik natuurlijk ook aan mijn interior buddies. Het allerleukste om te doen. De reacties zijn allemaal gevlogd, dus die vind je ook in de Interior Junkie Baby Vlog. En ik vertel ook meteen waar de babykamer komt…

  Dus ja, komende tijd ook heel veel babykamer inspiratie en alle babykamer tips zijn meer dan welkom. Enig idee welk kamertje ik opoffer in huis?

  Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

  Nog meer video’s vol wooninspiratie en hometours:

  5 reacties op “Baby on board! #interiorjunkiebaby”

  1. Roumayne schreef:

   Ohhhhh Elisah. Wat een mega fijne en happy video. Ik heb hier gewoon heerlijk meegegild met alle leuke reacties!!! Echt leuk om te zien. En ook het meezwangeren van de aanstaande papa’s herkenbaar! Gijs ging meteen een bak Ben & Jerry’s halen voor….zichzelf ? Hele fijne en mooie zwangerschap toegewenst! Lfs Roumayne

  2. interiorjunkie schreef:

   Thanks voor je lieve reactie. En ja, het is toch wat met die mannen he hihihih 😉

  3. Rachel schreef:

   Ah wat super super leuk! nogmaals gefeliciteerd hier word je toch helemaal happy van!!!
   en wat reageert iedereen er ook mega enthousiast op. Hele fijne dagen en een knallend 2019

  4. Trea kuijsten schreef:

   Hi Elisah, zie je volg nu pas: van harte gefeliciteerd! Wil graag met je delen dat ik 4 supergezonde kinderen heb gekregen en al die tijd Thyrax moest gebruiken. Geniet! ?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu