Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Bloemen inspiratie: zo geniet je langer van je bloemen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  8 maart, 2018

  Bloemen inspiratie: zo geniet je langer van je bloemen

  De laatste woontip uit het huis van Roel (morgen staat de complete binnenkijker live!) gaat over zijn liefde voor bloemen. In zijn huis zijn genoeg mooie bossen te vinden. Eenmaal verwelkt gooien wij ze vaak in de prullenbak. Zonde, want gedroogd staat ze net zo mooi in je huis. Bekijk maar deze bloemen inspiratie.

  Ik spotte overal kleurrijke bloemen: op de salontafel, eettafel, op de vintage kast in de woonkamer, op de side table… Je moet alleen geen hooikoorts hebben als je op bezoek bent bij Roel en zijn vriend Remy. Hij vertelde me dat hij wekelijks naar Amersfoort gaat naar zijn favoriete bloemenkraam (minor detail: hij woont in Laren) om flink in te slaan. Maar ook als ze eenmaal verwelkt zijn, blijven ze gewoon in huis. Zo heeft Roel in de keuken een droogrek voor bloemen hangen: een oude tak die hij ooit vond in het bos, hangend aan touw met verschillende bloemen eraan. Alles hangt op z’n kop zodat het mooi droogt. Kan Roel er later weer iets moois van maken. En zeg nou zelf: zo’n rek zelf ziet er al heel erg mooi uit, toch? Door het af te stylen met een koperen pan, een houten plank en een kookschort heb je meteen een leuk hoekje te pakken. Had ik mijn bruidsboeket maar zo laten drogen..

  Nog even over die hooikoorts gesproken: mijn hubby heeft dat dus wél, maar met dit apparaatje in huis snottert hij niet meer als ik thuis kom met een nieuwe bos bloemen.

  Bloemen inspiratie: zo geniet je langer van je bloemen

  Bloemen inspiratie: zo geniet je langer van je bloemen

  Nog meer bloemen inspiratie zien uit het huis van Roel?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen staat de volledige huizentour online, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Roel zien, volg hem dan op Instagram.

  Bekijk hier nog meer wooninspiratie uit het huis van Roel:

  Bekijk hier de woonkamer inspiratie uit de vorige huizentour bij Marina van Veel Woongeluk:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu