Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonkamer inspiratie: oude deuren als woonaccessoires - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  Woonkamer inspiratie: oude deuren als woonaccessoires

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Dit keer ging ik binnenkijken bij Marina van Veel Woongeluk. Ze woont, net als ik, in Haarlem en heeft haar huis volstaan met geweldige DIY’s, zoals deze woonkamer inspiratie: oude deuren als woonaccessoires.

  Bij binnenkomst in het industriële stulpje van Marina en haar vriend vielen mij direct de oude garagedeuren in de zithoek op. In dit huis fungeren ze alleen niet als deuren, maar staan ze er gewoon voor de sier. Marina vertelde me dat ze op Marktplaats zocht op de zoekterm ‘garagedeuren’, volgens Marina een betere term om op te zoeken omdat ‘barn doors‘ direct een stuk duurder zijn (want een trendy term) en stuitte ineens op deze deuren (vaak weten mensen niet wat voor pareltjes ze verkopen). Ze stalde ze achter de bank in de zithoek. Et voila: wat een gezellige hoek is het geworden! Wat een leuke woonkamer inspiratie, toch?

  Woonkamer inspiratie: oude garagedeuren als woonaccessoires

  Style ‘m af met twee wandlampen

  Nog een tip: Marina bevestigde er twee wandlampen aan. Dat scheelt ook weer meteen gaten in de muren. Met een gewei maakte ze dit hoekje helemaal af. Het leuke is dat hier nog de echte sleutel in zit. En nu ben ik erg benieuwd: zijn jullie ook in voor oude garargedeuren in huis?

  Woonkamer inspiratie: oude garagedeuren als woonaccessoires

   

  Woonkamer inspiratie: oude garagedeuren als woonaccessoires

  Nog meer woonkamer inspiratie zien uit het huis van Marina?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer woonkamer inspiratie uit het huis van Marina met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Marina zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woonkamer inspiratie uit de vorige huizentour bij Florine Duif:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu