Hal inspiratie: zo creeer je je eigen klushoekje

Wat was het een feest om het huis van Marina van Veel Woongeluk te fotograferen en te filmen. Haar huis zit namelijk vol met leuke DIY’s. Voor de tweede woontip licht ik haar hal inspiratie uit. Door het gebrek aan een schuur in de tuin creëerde ze een eigen klushoekje in de hal op de eerste verdieping.

Marina is een handige meid en heeft veel in huis dan ook zelf gedaan. Ze draait haar hand niet om voor een klusje in huis. Het zou dan fijn zijn als je in de tuin een schuur hebt om lekker in te klussen, maar helaas hebben Marina en haar vriend die niet. “Dus maakten we maar een ‘schuur’ in dit hoekje op de eerste verdieping,” aldus Marina. Zo vulde ze meteen de loze ruimte op die een hal vaak met zich meebrengt. In de volledige breedte maakte ze een tafel met groot werkblad met daaronder industriële bakken om haar spullen in op te bergen. Het klushoekje wordt helemaal afgemaakt met veel planten. Soort van schuur 2.0. En fijn ook: heerlijk warm. Fijne hal inspiratie, hoor.

Hal inspiratie: zo creeer je je eigen klushoekje

Hal inspiratie: zo creeer je je eigen klushoekje

Nog meer hal inspiratie zien uit het huis van Marina?

Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer hal inspiratie uit het huis van Marina met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Marina zien, volg haar dan op Instagram.

Bekijk hier de woontips uit de vorige huizentour bij Florine Duif:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

 

Reageer ook