Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Muur inspiratie: maak je eigen mini museum - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  7 maart, 2018

  Muur inspiratie: maak je eigen mini museum

  Roel woont samen in Laren en heeft wat moois gemaakt van hun stulpje. Veel messing, marmer, fluweel én bloemen, heel veel bloemen. Wat mij ook op viel, was de trap naar boven, waar de wand vol zit met verschillende lijsten. Een leuke oplossing om dit loze hoekje in huis op te vrolijken. Mooie muur inspiratie!

  Na de shoot bij Roel was ik er over uit: ook ik wil mijn trapgat opfleuren met heel veel lijsten. Het leuke is dat je in de hoogte kan werken zodat je muurtje optisch ook hoger lijkt. En zeg nou zelf: zo’n wand vol lijsten maakt van deze ruimte meteen iets moois. Roel koos voor verschillende prints: van een vlinder tot aan kolibrie bijvoorbeeld of van de plattegrond van New York. Maar je kunt zo’n wand natuurlijk ook vol hangen met vakantiefoto’s, ingelijste gedroogde bloemen (deze DIY al eens gezien die Wendy maakte). Daarnaast koos hij voor verschillende soorten lijsten zodat het één groot speels geheel wordt. Hele fijne muur inspiratie! Een tip: heb je de gallery wall van instagrammer Andrea van Living Hip ook al eens gezien?

  Muur inspiratie: maak je eigen mini museum

  Nog meer muur inspiratie zien uit het huis van Roel…

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer muur inspiratie uit het huis van Roel met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Roel zien, volg hem dan op Instagram.

  Bekijk hier nog meer muur inspiratie uit het huis van Roel:

  Bekijk hier de woonkamer inspiratie uit de vorige huizentour bij Marina van Veel Woongeluk:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu