Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekend inspiratie: flora rocken als een pro - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Weekend inspiratie: flora rocken als een pro

  Bloemen en planten roepen het gevoel van lente, zomer en vrolijkheid op. Nou ja, een cactus misschien nét niet. Anyways, in plaats van thuis een doorzichtige vaas of bloempot tevoorschijn te toveren, is het natuurlijk veel toffer om je flora in iets veel mooiers te zetten. Hieronder daarom een overdosis aan inspiratie voor je

  Flower-inspiration-lisa3

   

  Flower-inspiration-lisa4

  flowers-interieurjunkie-blog

  flowers-interieurjunkie-blog

  Flower-inspiration-lisa2flowers-interieurjunkie-blog

  Flower-inspiration-lisa

  Beeld gevonden via:

  1. AUDENZA. 2. AUDENZA. 3. AUDENZA. 4. AUDENZA. 5. April and the Bear. 6. AUDENZA. 7. April and the Bear. 8. Creativando. 

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu