Weekend inspiratie: flora rocken als een pro

Bloemen en planten roepen het gevoel van lente, zomer en vrolijkheid op. Nou ja, een cactus misschien nét niet. Anyways, in plaats van thuis een doorzichtige vaas of bloempot tevoorschijn te toveren, is het natuurlijk veel toffer om je flora in iets veel mooiers te zetten. Hieronder daarom een overdosis aan inspiratie voor je

Flower-inspiration-lisa3

 

Flower-inspiration-lisa4

flowers-interieurjunkie-blog

flowers-interieurjunkie-blog

Flower-inspiration-lisa2
flowers-interieurjunkie-blog

Flower-inspiration-lisa

Beeld gevonden via:

1. AUDENZA. 2. AUDENZA. 3. AUDENZA. 4. AUDENZA. 5. April and the Bear. 6. AUDENZA. 7. April and the Bear. 8. Creativando. 

lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

Reageer ook