Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Deze bloempot zit op z'n kop... - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  8 maart, 2018

  Deze bloempot zit op z’n kop…

  Een plant verplaatsen van de grond naar je plafond: met deze bloempot is het mogelijk! Deze pot is namelijk afgedekt met speciaal membraan, waardoor zowel plant als potgrond in de bloempot blijven zitten. Wel zo handig. Heb je meteen een eyecatcher voor in huis te pakken. Bijzonder is ‘ie wel.

  Over handig gesproken: deze pot heeft een slo-fo zelfregulerend irrigatiesysteem. Zo, een hee mond vol. Wat hiermee bedoeld wordt, is dat er automatisch water kan worden afgegeven aan een plant. Yes! Eindelijk geen dode plantjes meer in de vensterbank. Eh, aan het plafond…

  De bloempot is 14 x 10,15 cm en is gemaakt van keramiek hoogglans. Naast het feit dat deze pot natuurlijk een hoop ruimte bespaart, is het natuurlijk ook een geweldige blikvanger voor in huis. Planten zoals klimop, varen, aardbeien, en geranium kunnen overigens goed ondersteboven hangen, maar ook verse kruiden doen het uitstekend op de kop. Tip: als je besluit om er kruiden in te doen, hang de bloempot dan in de keuken zodat je de kruiden gelijk boven de pan kan afknippen.  Welke plant je ook in deze bloempot doet, een ding staat in ieder geval vast: het is een geweldige eyecatcher voor in huis!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu