Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Keuken inspiratie: customize je tegels - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  28 februari, 2018

  Keuken inspiratie: customize je tegels

  Hoe zorg je ervoor dat de keuken een echte eyecatcher wordt? Dan ga je in de weer met een wand vol tegeltjes. Maar dan komt het leukste: deze tegeltjes laat je customizen door een illustrator. Marina van Veel Woongeluk riep de hulp in van illustratrice Karlijn van de Wier. En zie hier: mooie keuken inspiratie!

  Bij binnenkomst viel mij de keuken inspiratie al direct op. Want wat voor leuke koe staat daar op die keukenwand? Dit soort tekeningen herken ik uit restaurants, waarbij je meteen kunt kijken waar dat stukje vlees vandaan komt (ja, van de koe natuurlijk, maar ook precies van welk plekje van de koe). Marina vertelde me dat Karlijn bovenop het aanrecht stond om deze tekening te maken. Het leuke vind ik dat ze ervoor koos om de tegels te illustreren in plaats van een tekening op bijvoorbeeld canvas te maken en deze op te hangen. Het heeft iets landelijks en doordat het tegeltjes zijn, maakt dat het geheel een stuk speelser. Fijne keuken inspiratie, hoor. Wil je meer weten over Karlijn check dan haar website (ze heeft bijvoorbeeld ook een boek geschreven over handlettering).

  Keuken inspiratie: customize je tegels

  Keuken inspiratie: customize je tegels

  Nog meer keuken inspiratie zien uit het huis van Marina?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer keuken inspiratie uit het huis van Marina met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Marina zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontips uit de vorige huizentour bij Florine Duif:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu