Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Dit zijn de best bekeken woonblogs van 2022 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  30 december, 2022

  Dit zijn de best bekeken woonblogs van 2022

  Het afgelopen jaar gingen er tientallen posts online en ik vind het altijd leuk om te zien welke het meest populair waren. Bij deze dus mijn lijstje van best bekeken woonblogs 2022. Van een knusse zithoek en lichtplan voor de tuin tot aan de magische kinderkamer van zoontje Oliver én het grote baby nieuws.

  Zithoek om in weg te dromen

  Een knusse zithoek stylen, kan interieurontwerper Doortje als de beste. Naast de eettafel is de bank in de meeste gevallen dé plek waar het meest gezeten wordt in huis. Althans, in dit huishouden wel. Een plek om je even terug te trekken van de drukte van de dag.

  Magisch behang

  Het Oliver Teddy kinderkamer behang pronkt sinds september in Oliver’s kamertje en wat is het toch mooi geworden. Maandenlang was ik er samen met het Amsterdamse behangmerk Creative Lab Amsterdam bezig met het ontwerpen van mijn eigen dromerige behang. Niet alleen voor Oliver’s nieuwste kamertje ook voor dat van andere jongens en meisjes. 

  De rest van de magische kinderkamer van Oliver ziet er ook niet slecht uit. Had je ook het rotan peutebedje al gezien die ik samen met het merk COKOS ontwierp en op de markt bracht?

  Alles over dit kinderkamer behang.

  Kleurenpalet voor de tuin

  Niet alleen binnenshuis werk je aan een kleurenpalet, maar vergeet ook zeker niet eentje te maken voor buiten. Nét zo belangrijk, helemaal wat je tuin betreft; je kijkt er immers dagelijks naar vanuit je huis. Daarom ben ik een voorstander om ook het houtwerk in de tuin, zoals de buitenkozijnen, schutting en het tuinhuisje te verven.

  Alles over een kleurenpalet voor buiten

  Lichtplan maken voor de tuin

  Al bij het vallen van de schemering op de eerste dag in ons natuurhuisje Suikerbossie, het mooiste natuurhuisje in Drenthe, kwam ik er al achter dat er buitenverlichting moest komen. Daar was geen twijfel over mogelijk, want zodra het donker werd, keken we tegen een enorm zwart gat aan. Niks aan, dus ging ik aan de slag.

  Alles over het lichtplan maken voor de tuin.

  Je interieur stylen met juiste raambekleding

  Gordijnen kiezen: dat kan best lastig zijn, want waar begin je? Met het uitzoeken van de kleur of juist de stof? Het was je vast en zeker wel opgevallen dat ons natuurhuisje Suikerbossie ineens een stuk sfeervoller werd toen de gordijnen eenmaal hingen. Het was even een zoektocht naar de perfecte gordijnen die binnen het Japandi interieur passen van ons natuurhuisje.

  Alles over gordijnen kiezen.

  Het Grote Baby Nieuws

  Het grote baby nieuws mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje met best bekeken blogs 2022. Uiteraard maakte ik weer een video met (vaak) hilarische beelden van hoe we Het Grote Babynieuws bekend maakten aan familie en vrienden. Inmiddels ben ik 33 weken en kan niet wachten tot de kleine er is. Benieuwd naar de babykamer? Het babykamer behang maakte ik vorige week bekend…

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu