Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Dit zijn de best bekeken hometours 2022 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  28 december, 2022

  Dit zijn de best bekeken hometours 2022

  Het afgelopen jaar fotografeerde en filmde ik dertien hometours en dat waren de meest uiteenlopende huizen. Van een modern classic interieur vol neutrale tinten tot aan een funky interieur vol kleur, een voormalige school, een oude drukkerij en een hofje tot aan een natuurhuisje in Drenthe. Bekijk de best bekeken hometours 2022.

  Natuurhuisje in Drenthe

  Het mooiste natuurhuisje van Drenthe is natuurlijk ons eigen Suikerbossie. Midden april werden de hubby en ik eigenaar van een vakantiehuisje in het noorden van het land. Na amper zeven weken van klussen toverden we een verouderd huisje om tot het mooiste natuurhuisje van Drenthe. Mét Japandi interieur, verfijnde woonaccessoires, luxe beddengoed en een kleurenpalet geïnspireerd op het heidelandschap waarover je panoramisch uitzicht hebt.

  Wonen tussen de oudjes

  Wonen in een Amsterdams hofje doen Emilie met haar verloofde Thom en zoontje Beer in een Amsterdams hofje uit de twintigste eeuw. Het is een oase van rust middenin de drukte van de stad met een eigentijdse inrichting vol kleur, luxe materialen en bijzondere prints. Een huis dat van top tot teen met liefde is ingericht. Ook dit was een van de best bekeken hometours 2022.

  Van voormalige school tot familiehuis

  Sanne verhuisde wéér en dit keer was mijn jaarlijkse binnenkijker in een oude school met Marrakech vibes in Vogelenzang. Nadat ik het Marrakech interieur uit haar vorige huis fotografeerde en filmde, liet Sanne stiekem al weten dat zij en Mari een ander huis op het oog hadden. Het kwam alleen nog een beetje te vroeg, maar toch konden ze het idee niet loslaten. “Mari’s oom woonde in dit pand en had er ook zijn atelier. Toen ter sprake kwam dat hij hier weg zou gaan, zijn we het toch gaan bezichtigen.” De voormalige basisschool was niet onbekend voor het stel. Sanne: “We reden er tien jaar lang regelmatig langs, omdat we hier in de buurt vaak wandelen. We zagen ons er wel wonen. Toen het vrij kwam, wisten we het meteen: we gaan ervoor, wat de staat ook is.”

  Interieur vol neutrale tinten

  Michelle en haar man Wyb waren in eerste instantie niet op zoek naar een ander huis, totdat haar moeder een pareltje in Heemstede vond. Ze werden verliefd, deden een bod en het huis was van hun. Ze toverden het samen om tot droomhuis met een modern classic interieur.

  Wonen in een oude drukkerij

  Sanne (ja, die van een paar alinea’s eerder) verhuisde begin dit jaar naar een loft woning in Haarlem. Dat het hele gezin ooit weer naar Haarlem zou vertrekken, zat er stiekem al een beetje aan te komen. Sanne: “De kinderen hebben hier hun school en vriendjes en daarnaast wonen onze ouders hier. We zijn dus dagelijks in Haarlem. Dat dit huis op ons pad kwam, was trouwens wel per toeval. Een vriend van ons tipte het en vond het echt wat voor ons. Bleek geen woord van gelogen.” Het gezin plande een bezichtiging en ze waren het er unaniem over eens: de loft woning voelde, ook al moest er wel nog het een en ander aan gedaan worden, direct aan als hun nieuwe huis. 

  Fijn wonen is trouwens meer dan een prachtig interieur. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over een goede woonverzekering?

  Huis vol speelsheid en kleur

  De laatste in het lijstje van best bekeken hometours is het funky interieur van Eve en haar gezin staat in IJburg. Toen Eve voor het eerst bij haar vriend Kristian thuiskwam, verbaasde ze zich erover dat een man alleen zo mooi kon wonen; een industriële basis werd moeiteloos gecombineerd met natuurlijke materialen. Sinds Eve er ook woont, is het interieur een mix geworden van beide stijlen met meer kleur en funkyness.

  Dit waren de best bekeken hometours 2022. Meer huizen zien?

  Nog meer inspirerende hometours vind je in de Hometours rubriek.

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu