Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Super trots op het Oliver Teddy kinderkamer behang van Creative Lab Amsterdam - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Super trots op het Oliver Teddy kinderkamer behang van Creative Lab Amsterdam

  Maandenlang waren we er in het geheim mee bezig en nu is the word out: samen met het Amsterdamse behangmerk Creative Lab Amsterdam ontwierp ik mijn eigen dromerige kinderkamer behang. Niet alleen voor Oliver’s nieuwste kamertje ook voor dat van andere jongens en meisjes.

  Wanneer bedenk je je eigen kinderkamer behang te ontwerpen? Nou, als je het gewoon zelf niet kan vinden. Ik wilde voor Oliver een dromerig behang met een donkerblauwe sterrenhemel als basis wat zowel voor jongens als meisjes kan, waar dieren zijn omgetoverd tot luchtschepen: een orka als zeppelin bijvoorbeeld of een walvis als piratenschip en een kogelvis als luchtballon. En wat dacht je van een bruine beer met vleugels (inclusief pilotenbril!) en apen op zeepaardjes?

  “Het Oliver Teddy behang is behang, waar je met je kindje naar blijft kijken, omdat er overal dieren en insecten zitten verstopt.”

  Het kinderkamer behang is een sterrenhemel vol bijzondere luchtschepen, safari-, zee-, en bosdieren en insecten en het is ook meteen het allereerste behang van Creative Lab Amsterdam met een gouden randje. Het schittert écht van de muur af! Het Oliver Teddy behang is behang, waar je met je kindje naar blijft kijken, omdat er overal dieren en insecten zitten verstopt. Voor het slapen gaan op zoek naar het lieveheersbeestje, de kever, de spin of het vliegende muisje: dat vindt die kleine van ons nu al het allerleukst. In Oliver’s nieuwste kamertje komt het behang extra mooi uit door het eeuwenoude balkenplafond; vanuit elke hoek zie je weer wat anders. Ik ben super trots op deze mooie samenwerking en de eerste reactie van Oliver was goud waard: hij was sprakeloos.

  Ook dit kinderkamer behang in het kamertje van je kindje?

  Het Oliver Teddy kinderkamer behang is nu te koop via de webshop van Creative Lab Amsterdam. En weet: de print wordt altijd op maat gemaakt voor jouw kinderkamer en de naam op de vlag van het piratenschip kun je customizen met de naam van je kindje. O zo trots! Heel benieuwd hoe het behang in het kamertje van jouw kindje staat…

  *Oliver’s kamertje is nog niet af. Binnenkort komt er een shoot online van het volledige kamertje.

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  4 reacties op “Super trots op het Oliver Teddy kinderkamer behang van Creative Lab Amsterdam”

  1. Josine schreef:

   Fantastisch mooi behang, echt om bij weg te dromen en heerlijk te fantaseren

  2. Amina schreef:

   Wat ontzèttend creatief weer van je Elisah! Zo mooi. Die details. En was het niet pittig ook om te behangen, met al die hoekjes? Prachtige kamer heeft hij nu zeg! En dat bedje, zo cute!

   xxx
   Amina

  3. Hilde schreef:

   Via Creative Lab amsterdam is het behang helaas niet meer te bestellen maar ik ben er helemaal weg van en mijn zoontje zou dit echt fantastisch vinden. Is er een mogelijkheid om dit behang eventueel via jou te bestellen?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu