Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

IVAR hack: maak er een hoge vakkenkast van - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  2 januari, 2023

  IVAR hack: maak er een hoge vakkenkast van

  Zoek eens op Pinterest op ‘IVAR hack’ en je vindt de meest inspirerende hacks die je je maar kunt bedenken. Regelmatig zie ik ze in kekke kleurtjes, maar deze in het huis van interieurontwerper Cindy had ik nog niet gezien; ze maakte er een vakkenkast van.

  De welbekende IVAR kast spotte ik in menig hometour: als dressoir in de woonkamer in het romantische interieur van Kiki en in de eethoek van het karakteristieke huis van Sofie. Bij Cindy uit Haarlem spotte ik ‘m echter in een iets groter volume; ze ging in de weer met een IVAR hack door er twee derde bij te maken. Het bovenste gedeelte werd een vakkenkast, het onderste gedeelte (met de echte IVAR kasten) bleef hetzelfde. Door de gehele kast in dezelfde tint (Subtle Umber van Flexa) te maken en de nieuwe kast rondom de IVAR kast te maken, ziet het er uit als één grote kast.

  Duur van deze IVAR hack? Een dag!

  Als extraatje maakte ze in sommige vakken houten latten als speels detail. O zo mooi! Cindy liet weten dat ze samen met haar man deze kast in amper een dag tijd maakte. Cindy: “Wanneer een maatwerk meuble voor jou de mooiste optie zou zijn, maar dit toch te kostbaar blijkt, kijk dan goed ewat je als basis zou kunnen gebruiken om dit zelf passend te maken.” Wil jij nou ook deze IVAR hack maken, bekijk dan deze blog die Cindy maakte.

  Meer zien van deze IVAR hack en meer uit het huis van Cindy?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online uit Cindy’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Cindy? Volg haar dan op Instagram via C Interior.  

  Bekijk hier vier woontips uit de meest recente hometour: die bij Doortje:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “IVAR hack: maak er een hoge vakkenkast van”

  1. Ester schreef:

   Hoe is de vakkenkast gemaakt?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu