Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

GROOT nieuws: het Oliver Teddy multifunctioneel rotan peuterbedje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  GROOT nieuws: het Oliver Teddy multifunctioneel rotan peuterbedje

  Het jaar 2022 blijkt een jaar vol lanceringen met mooie merken. Na mijn eigen behang en kerstkaartenset kan ik dan eindelijk dit grote nieuws vertellen! Samen met COKOS ben ik meer dan een jaar bezig geweest met het ontwerpen van een bijzonder, multifunctioneel en duurzaam rotan peuterbedje.

  Bijzonder omdat dit het Oliver Teddy rotan peuterbedje is, geïnspireerd op Oliver’s magische kinderkamer met de maan en de sterren. Multifunctioneel, omdat dit bedje, nadat je kindje eruit groeit, te gebruiken is als loungeset. Juist, het komt in twee delen, waar heel gemakkelijk twee matraskussens van 70×70 cm op kunnen. Stal ‘m elders in de kamer als chillhoekje of zet het straks met mooi weer in de tuin (ook zeker leuk voor ons volwassenen!). Als bedje worden de losse delen gemakkelijk en veilig aan elkaar bevestigd met de bijgeleverde straps. 

  Duurzaam rotan peuterbedje en met liefde gemaakt

  Heel goed om te weten: het peuterbedje met webbing accenten is handgemaakt door een fantastisch team op Java. Rotan producten zijn naast heel mooi, ook nog eens super duurzaam; deze snelgroeiende klimplant kan om de 5 tot 7 jaar geoogst worden, waardoor het niet nodig is om de oogst kunstmatig te versnellen. Het wordt zelfs de duurzame vervanger van hout genoemd en doordat elk product met de hand gemaakt wordt, wordt er niet machinaal geproduceerd. Geen massaproductie dus maar kleinschalig en met liefde gemaakt. Check vooral even mijn insta post voor de backstage video.

  SHOP HET OLIVER TEDDY ROTAN PEUTERBEDJE

  Uniek ontwerp

  Tel daarbij op dat dit peuterbedje in het land is gemaakt waar mijn roots (deels) vandaan komt en dan snap je dat ik wel even een traantje moest laten toen ik de doos openmaakte. Dit unieke rotan peuterbedje (echt, dit ontwerp is er nog niet!) is vanaf nu te koop en ik hoop dat veel kinderkamertjes ermee worden opgefleurd. Het is in ieder geval hartstikke goedgekeurd door Oliver zelf. Heel benieuwd wat jij van het Oliver Teddy peuterbedje vindt…

  SHOP HET OLIVER TEDDY ROTAN PEUTERBEDJE

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu