Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

GROOT NIEUWS! Ik ben weer.... - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  9 september, 2022

  GROOT NIEUWS! Ik ben weer….

  Van ons Suikerbossie in Drenthe naar ons suikerbossie in de… buik! Ja, je leest het goed; onze Oliver wordt grote broer. En we kondigden het weer aan op een hele leuke manier.

  Hoewel hij er zelf niet zo enthousiast over is (“want de baby gaat dan spelen met al mijn speelgoed”) zijn wij helemaal in de wolken slash doodsbang met een tweede pinda op komst. En ik zit alweer bijna op de helft. Het geslacht blijft nog even een raadsel, want daar wachten we mee tot de 20 weken echo. Je snapt dat een nieuwe baby op komst gepaard gaat met een nieuwe babykamer. Oliver ging sowieso al naar een grotere kamer op zolder, dus ik houd me de komende tijd bezig met het stylen van twee kinderkamers. Dubbel feest. Voor nu gaat onze welverdiende vakantie in einde dag: een paar dagen Drenthe en dan door naar Zwitserland, waar ik me ga volvreten met Zwitserse kaasfondue, dat snap.

  Hieronder de eerste zwangerschapsvlog met dé aankondiging. Stiekem het allerleukste!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Bekijk meer inspirerende video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu