Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Led strips in de kinderkamer voor een gaaf effect - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Led strips in de kinderkamer voor een gaaf effect

  Welk kind wordt nou niet blij van led strips in de kinderkamer? Het heeft iets magisch en is meteen een leuke knipoog naar het gamen. Maar hoe maak je nou zo’n led strip vlakbij het plafond?

  De kamer van het zoontje van interieurstylist Sanne had toevallig al houten sierlijsten vlakbij het plafond. Dat vonden de vorige bewoners een leuk effect hebben. Sanne’s zoontje wilde in zijn nieuwe kamer heel graag led verlichting en toen bedacht ze ineens dat ze boven de sierlijst een led strip in de kinderkamer kon plaatsen. De strip loopt rondom de kamer en heeft vooral in de avond een magisch effect.

  Een DIY sierlijsten in de slaapkamer kun je trouwens heel gemakkelijk zelf maken, weet ik uit ervaring. Leuk om te zien dat deze net even anders gestyled zijn. Het voegt echt wat toe aan de kamer, zonder dat het meteen een lichtshow wordt. Led strips in de kinderkamer zijn zo gek nog niet.

  Meer zien van deze LED strips in de slaapkamer en meer in het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online staat. Wil je nog meer weten over? Volg haar dan op Instagram via &Stijl. of via haar gelijknamige blog

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu