Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tegels op de schouw voor accent in de woonkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Tegels op de schouw voor accent in de woonkamer

  Tegels op de schouw laten het er extra uitspringen. Al bij binnenkomst word je oog er direct naar getrokken. Het is weer eens wat anders dan een kek kleurtje of behang.

  De één wil de schouw minder aanwezig maken in de woonkamer en verft het in dezelfde tint als de muren. Zo blendt het mooi in het geheel. Maar een ander wil de schouw juist accentueren. We zagen al vaker dat de schouw dan wordt geverfd of bekleed met behang. Maar tegels op de schouw zag ik niet eerder.

  Alle interieurs van interieurstylist Sanne hebben een heerlijke Marokko meets Ibiza vibes, dus ook voor in haar meest recente huis koos ze voor prachtige zelliges tegeltjes, gemaakt van klei. Omdat elk tegeltje met de hand wordt gemaakt, is geen tegel hetzelfde. Daarom krijg je dus een oneffen oppervlak wat het extra speels maakt. Een voordeel: ze zijn krasvast en waterbestendig dus ook ideaal voor in de keuken en badkamer. FYI: ze kocht ze bij Toptegels.

  Meer zien van deze tegels op de schouw en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit het huis van Sanne met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over? Volg haar dan op Instagram via &Stijl. of via haar gelijknamige blog

  Bekijk hier andere woontips uit het huis van Sanne:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu