Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: cognac leren bank + hippe schoenenkast - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Woonfavorieten: cognac leren bank + hippe schoenenkast

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een cognac leren bank, een speels bijzettafeltje, een hippe schoenenkast én een snoerloze lamp…

  Leren bank

  Woonfavorieten: cognac leren bank + hippe schoenenkast

  Wat een knapperd is deze cognac leren bank. Niet alleen door zijn chubby uiterlijk, maar ook door de stalen pootjes. Oh, en die naden die naar buiten gestikt zijn ook! Deze cognac leren bank is 224 cm breed dus je kunt er gezellig met z’n drietjes op zitten, hoewel ik aanraad om er lekker languit in je uppie op te toeven.

  Messing bijzettafeltjes

  Woonfavorieten: cognac leren bank + hippe schoenenkast

  Het lijken er twee, maar het is er toch echt eentje. Dit bijzettafeltje is van ijzer en heeft een mooi gouden jasje gekregen. Het ene blad is rond en de ander is vierkant en dat maakt het lekker speels. Heel mooi in combinatie met de cognac leren bank hierboven, toch?

  Hippe schoenenkast

  Woonfavorieten: cognac leren bank + hippe schoenenkast

  De reden dat ik nooit een schoenenkast in de hal had, was heel simpel: er bestaan gewoon géén mooie. Totdat ik een blik wierp op deze, want dit is toch echt een schoenenkast. Mét messing details ook nog. Hij is 80 cm breed en 120 cm hoog en er kan met gemak per lade drie paar schoenen in. Maar iets in me zegt dat dat niet genoeg is voor je schoenenverzameling…

  Chique televisiemeubel

  Woonfavorieten: cognac leren bank + hippe schoenenkast

  Ben je niet zo van messing, maar juist van koper, dan vind je vast en zeker deze televisiekast mooi. Ik stiekem ook hoor! Hij doet me zelfs denken aan onze IKEA hack televisiekast. Hij is er ook in het grijs en groen (beide met gouden pootjes) en wit (met koperen pootjes).

  Kunstige wandlamp

  Woonfavorieten: cognac leren bank + hippe schoenenkast

  Je kent vast wel de welbekende letterlampen van Seletti die je per stuk koopt. Maar het merk heeft nu ook zo’n wandlamp kant en klaar. Hij meet 18 x 16 x 7 cm (b x l x h) en licht met alle liefde een donker hoekje aan de muur op.

  Lamp zonder snoer

  Woonfavorieten: cognac leren bank + hippe schoenenkast

  Waar ik al tijden naar op zoek ben, is een bureaulamp zonder snoer. Mijn bureau staat midden in de kamer, hij is van glas en ik erger me al dood aan het snoer van mijn vaste computer. Laat staan dat er nog eentje van de lamp bij komt. Deze tafellamp is snoerloos en werkt op oplaadbare batterijen. Halleluja!!! Naast rood is hij er ook in het zwart, wit en grijs. Smullen…

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Eén reactie op “Woonfavorieten: cognac leren bank + hippe schoenenkast”

  1. Julia schreef:

   Die cognac leren bank is geweldig! Heb er zelf recent ook een gekocht. Staat heel leuk met een native plaid en kleurrijke kussens om zo beetje mexicaanse kleuren in mijn interieur te brengen. Erg blij mee!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu