Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Speel met contrasterende en kleurrijke trapbekleding in de hal - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  2 maart, 2020

  Speel met contrasterende en kleurrijke trapbekleding in de hal

  Ook zo gek op bijzondere hallen in huis? Ik spotte er onlangs eentje toen ik de nieuwste hometour schoot bij interieurontwerper Willemijn. Wat opviel, was de kleurrijke trapbekleding die mooi contrasteerde met het tapijt. Dan heb ik het nog niet eens over dat kekke muurtje…

  Onderschat zeker de hal niet; het is de ruimte waar je de hele dag doorheen loopt. Dan mag ‘ie er best wel wezen, toch? Dat dacht Willemijn ook toen ze haar hal ontwierp. Ze koos voor kleurrijke trapbekleding in een mooie zachte blauwtint en besloot meteen het tapijt in de hal in een rood-roze tint te doen. Wat je dan krijgt, is een geweldig kleurcontrast. Zo springen beide kleuren er extra uit. Een feestje voor het oog. Ze maakte haar hal inspiratie helemaal af door ook te werken met gitzwarte accenten zoals je hier zit in de trap, de reling en het houtwerk. Style het af met een beetje messing (check even die stunning Tom Dixon lampen) en je begrijpt dat ik enorm zat te smullen toen ik hier was. Heel gaaf die kleurrijke trapbekleding.

  Speel met contrasterende en kleurrijke trapbekleding in de hal

  Meer zien van deze hal vol kleurrijke trapbekleding uit het huis van interieurontwerper Willemijn?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Willemijn volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Mei Fang in Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu