Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: houten kaptafel + kunstige spiegel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  16 februari, 2020

  Woonfavorieten: houten kaptafel + kunstige spiegel

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een houten kaptafel, een kekke wandlamp, een vintage-like fauteuil en een kunstige spiegel.

  Houten kaptafel

  Woonfavorieten: houten kaptafel + kunstige spiegel

  Ben jij thuis gezegend met een kaptafel? Lucky you! Of wellicht na het zien van deze wil je er eentje aanschaffen. Deze houten kaptafel is gemaakt van essenhout en heeft een donkerblauw blad van glas. O zo mooi! vergeet het alleen niet elke dag eventjes te poetsen zodat het blad mooi blijft glanzen. Ook handig van deze houten kaptafel zijn de twee lades en de ronde spiegel die verwerkt is in de tafel. Hij is trouwens 96 cm breed dus ook zeker geschikt voor de iets kleinere huizen.

  Kekke wandlamp

  Woonfavorieten: houten kaptafel + kunstige spiegel

  Wandlamp Arthur zit verstopt in een wandkastje van metaal. Zijn zwarte jasje valt extra op. Licht er een donker hoekje bij de bank op of gebruik ‘m links en rechts van je bed als nachtlampje. Heel mooi met een vintage gloeilamp erin. Oh, en had je ook al zijn koperen jasje gezien?

  Ronde opbergkast

  Woonfavorieten: houten kaptafel + kunstige spiegel

  Wat is ‘ie leuk, deze retro opbergkast. Zijn ronde vorm maakt ‘m extra speciaal, net als zijn webbing jasje en zijn lichtgrijze kleur. Hij staat op pootjes en van binnen kan er heel veel in. Stal deze kast op de kinderkamer, hoewel hij ook heel mooi zou staan in de woonkamer of hal. Voor deze laatste: ideaal om je schoenen in op te bergen.

  Vintage-like fauteuil

  Woonfavorieten: houten kaptafel + kunstige spiegel

  Deze fauteuil heeft een vintage uiterlijk, maar hij is zo nieuw als wat. Hij is gemaakt van hout en de stof is o zo aaibaar. Zet deze fauteuil in de zithoek, maar in een relaxhoekje voor in de slaapkamer misstaat hij ook zeker niet.

  Bijzondere print

  Woonfavorieten: houten kaptafel + kunstige spiegel

  Een ingelijste illustratie doet het altijd goed in huis. Zeker als er een mooi lijstje omheen zit. Dit kunstwerkje is gemaakt door de Deense ontwerpstudio By Garmi. Hang het aan een warmroze muurtje zodat hij er echt uit springt. Let op: de lijst zit er niet bij! Tip: hij matcht ook heel mooi bij die houten kaptafel.

  Kunstige spiegel

  Woonfavorieten: houten kaptafel + kunstige spiegel

  Kijk maar eens even goed, want dit is geen kunstwerk. Of nou ja, eigenlijk wel, maar het heeft dus een totaal andere functie. Het is namelijk een…. spiegel! Het kleurrijke effect is met epoxy aangebracht op het glas. Hoe gaaf is dat? Naast roze is hij er ook in het blauw, maar stiekem smaakt eentje naar meer. De diameter is 61 cm. Ik zie ‘m al zo ergens bij mij thuis. Zucht…

   

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu