Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: marmeren tafellamp + terrazzo pot - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  9 februari, 2020

  Woonfavorieten: marmeren tafellamp + terrazzo pot

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een marmeren tafellamp, terrazzo bloempot, een fluwelen fauteuil en kunstige prints…

  Marmeren tafellamp

  Woonfavorieten: marmeren tafellamp + terrazzo pot

  Deze marmeren tafellamp wordt helemaal verleidelijk door zijn marmeren jasje en ronde uiterlijk. Lekker speels, toch? Daarnaast is dat messing accent natuurlijk helemaal welkom. Licht met deze marmeren tafellamp een sidetable mee op, maar op je nachtkastje misstaat hij ook zeker niet.

  Mierzoet vloerkleed

  Woonfavorieten: marmeren tafellamp + terrazzo pot

  Kindje onderweg? Of wellicht ben je bezig met een nieuwe kinderkamer voor je kleintje? Hoe dan ook, dit mierzoete vloerkleed matcht zowel in een jongens- als meisjeskamer. Heel mooi in een crispy white kamertje, maar net zo mooi in een kleurrijk geheel. Hij meet trouwens 170 x 120 cm. Overbodig om te zeggen dat ‘ie lekker aan de (kinder)voetjes voelt.

  Kunstige prints

  Woonfavorieten: marmeren tafellamp + terrazzo pot

  Deze twee print horen bij elkaar, daar is geen twijfel over mogelijk. De print zelf komt uit de collectie van het National History Museum. Heel mooi om ze naast elkaar op de muur te hangen, maar voor een extra speels effect is het ook heel leuk om ‘het hoekje om te gaan’, door de ene lijst links en de andere rechts op de muur te doen. Lekker crea, toch? Naast deze variant bestaan er nog anderen, zoals walvissen, planten, bloemen en toekans.

  Aaibare fauteuil

  Woonfavorieten: marmeren tafellamp + terrazzo pot

  Deze fauteuil maakt zich niet alleen onweerstaanbaar door zijn aaibare jasje, maar ook door het subtiele stiksel. Verkrijgbaar in het grijs en zacht mauve. Dé ideale stoel voor een hele lange leessessie. Of gewoon om even met een bak thee in tot rust te komen. Heel mooi als hij naast die marmeren tafellamp hierboven staat.

  Koperen wandrekje

  Woonfavorieten: marmeren tafellamp + terrazzo pot

  Voor dit wandrekje heb je vast en zeker nog wel een plekje aan de muur. Hij komt in een wit jasje met koperen accenten. Mooi, he? Cute voor in de babykamer, maar in de keuken ook! Tip: doe er meerdere naast elkaar, want eentje smaakt uiteraard naar meer.

  Terrazzo bloempot

  Woonfavorieten: marmeren tafellamp + terrazzo pot

  Je kunt deze pot uiteraard gebruiken als bloempot, maar ook zonder groene inhoud is ie gaaf. Ik gebruik regelmatig een bloempot als pennenbakje bijvoorbeeld. Deze heeft een diameter van 18 cm en komt met een terrazzo look waarbij Terrazzo stenen gecombineerd worden met stukjes marmer. Zo krijg je dus dat spikkeltjeseffect.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu