Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  22 december, 2019

  Woonfavorieten: gouden melkopschuimer + poezen snuggle

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een gouden kruk, een gouden melkopschuimer (!), bijzondere ijsblokje én voor tijdens Kerstavond: een poezen snuggle…

  Gouden kruk

  Woonfavorieten: gouden melkopschuimer + poezen snuggle

  Wat een chic krukje, toch? Ook zeker te gebruiken als bijzettafel, als nachtkastje of gewoon als kunstig item in je woonkamer. Deze gouden kruk is gemaakt van ijzer en meet 35 x 35 x 45 cm en stiekem smaakt eentje naar meer…

  Poezen snuggle

  Woonfavorieten: gouden melkopschuimer + poezen snuggle

  Geen Kerstavond compleet zonder de All You Need Is Love Kerstspecial inclusief dekentje op de bank. Deze snuggle is officieel voor kindjes, maar hey: dat verhoudt mij er niet van om er eentje aan te schaffen. Deze is van fleece dus extra zacht en je kunt je armen er doorheen steken. En zo kom je nooit meer van die bank af.

  Gouden melkopschuimer

  Woonfavorieten: gouden melkopschuimer + poezen snuggle

  Nu heb ik er al jaren eentje van Nespresso, maar ik zit serieus na te denken om deze gouden melkopschuimer aan te schaffen. Gewoon, omdat ie van goud is. Dat matcht namelijk zo mooi met mijn gouden kraan. Ik hoop dat ik ‘m binnenkort onder de kerstboom vind.

  Bijzondere ijsblokjes

  Woonfavorieten: gouden melkopschuimer + poezen snuggle

  Nee, dit zijn geen steentjes, maar… ijsblokjes! Ze komen in een marmerlook jasje, zodat jouw drankje én gekoeld blijft, maar er tegelijkertijd ook hartstikke chic uitziet. Ideaal voor tijdens het kerstdiner. Ik sla er meteen een paar in.

  Kerstige stokjes

  Woonfavorieten: gouden melkopschuimer + poezen snuggle

  Net zo leuk als die mistletoe van vorige week zijn deze wandelstokjes. De eetbare versies zijn al leuk, maar deze helemaal want ze komen met lampjes. Ze zijn 61 cm lang en zitten aan elkaar met een snoer, waarvan er steeds 1 meter tussen zit. Ideaal voor bij het raam of boven de bank aan de muur. Verliefd!

  Kunstkerstboom

  Woonfavorieten: gouden melkopschuimer + poezen snuggle

  Ik hou van kunstbomen, dus ook voor kerst. Misschien is dat voor velen vloeken in de kerk, maar ik heb zo mijn redenen: een kunstkerstboom blijft altijd mooi, mijn ornamentjes hangen er extra goed in, ik heb geen last van naalden in huis én ben meteen heel duurzaam bezig want ik gooi niet jaarlijks een boom weg. Deze kunstkerstboom is bedekt met een laagje sneeuw. Ook een leukerd, toch?

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu