Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De Schotse hooglander muurcirkel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  29 december, 2023

  De Schotse hooglander muurcirkel

  Heb je nog een lege muur in huis die toe is aan een unieke wanddecoratie? Ben je een natuurliefhebber en hou je van dieren? Een muurcirkel Schotse Hooglander is een ware eyecatcher voor je interieur. Wil je meer weten over deze prachtige decoratie? Lees dan zeker even verder.

  Muurcirkels

  De muurcirkel (ook wel wandcirkel genoemd) is, zoals de naam al zegt, rond van vorm. Hiermee onderscheidt het zich van de standaard rechthoekige of vierkante wanddecoraties die je meestal tegenkomt. De muurcirkel past door de ronde vorm ook gemakkelijk op lege stukken muur en meestal zijn ze in verschillende formaten te verkrijgen. Je kunt ze dus makkelijk matchen met andere spullen in je interieur, ze passen overal wel tussen. Een extra pluspunt is de kunstzinnigheid die een muurcirkel met zich meebrengt, dit brengt een bijzondere sfeer in de kamer waar je niet omheen kan.

  Schotse hooglander

  De Schotse hooglander heeft zijn naam te danken aan het land van oorsprong: Schotland. Deze hooglander behoort tot de rundersoort en bezit een opvallend uiterlijk waardoor je ze niet kunt verwarren met een ander dier. Schotse hooglanders zijn meestal roodbruin van kleur en hebben lange haren en lange hoorns. Ze zijn er ook in het zwart, wit en zelfs blond, maar de roodbruine komt het meeste voor. Hun lange haren vallen vaak (deels) voor hun ogen. Deze prachtige dieren ogen lief, maar tegelijkertijd ook heel stoer! En zo bijzonder: ze lopen gewoon rond in mijn ‘achtertuin’, de Kennemerduinen.

  Breng de natuur in een modern interieur

  Ben je een natuurliefhebber, maar wil je geen natuur landschappen aan je muur hangen? Een Schotse hooglander muurcirkel is dan een uniek alternatief dat zich ook goed weet te mengen in een modern interieur. Deze toevoeging in je kamer brengt het gevoel met zich mee dat je dicht bij de natuur staat en tegelijkertijd oogt het toch stijlvol. De muurcirkel kan mooi staan in je slaapkamer, waar je er vooral zelf van kan genieten. Of je kiest ervoor om het in je woonkamer op te hangen, waar het een ware eyecatcher kan zijn voor je gasten. Je kunt kiezen voor een kleurrijke muurcirkel of je houdt het bij zwartwit. Je kunt voor 1 Schotse hooglander kiezen of voor een groepje hooglanders. En tot slot kun je kiezen voor een close-up of voor een beeld dat je vanaf een afstand bekijkt.

  Kortom, genoeg keuzes dus om de muurcirkel Schotse hooglander passend te maken aan jouw interieur. Wat een beauty toch?

  Eén reactie op “De Schotse hooglander muurcirkel”

  1. Merin de Does schreef:

   Die eerste cirkel met de Schotse Hooglander is prachtig! Die kleuren knallen er gewoon uit. Rustig, maar tegelijkertijd ook sprekend.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu