Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Met mijn walk-in closet in GRAZIA! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  31 augustus, 2018

  Met mijn walk-in closet in GRAZIA!

  Hoe leuk is dat: ik sta deze week in GRAZIA met mijn walk-in closet. Voor het Big Fashion Issue wordt het op een na kleinste kamertje in mijn Haarlemse droomhuis uitgelicht. En ik deed maar al te graag de deur open om mijn walk-in closet te laten zien.

  De GRAZIA met mijn walk-in closet is nu te koop, dus als je ‘m hebt, blader dan zeker even naar pagina 74….

  Nog meer leuke features:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu