Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Mijn Toscaanse bruiloft staat in de GLAMOUR - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  18-05-2022

  26 april, 2018

  Mijn Toscaanse bruiloft staat in de GLAMOUR

  Stond ik ooit met mijn zwarte band kung fu (die heb ik ja…) in de Black Issue van ELLE, dit keer sta ik met mijn Toscaanse bruiloft in GLAMOUR. Dat had ik nou nooit gedacht. Superleuk dus dat ik werd geinterviewd over mijn Toscaanse bruiloft. Kan ik weer even flink nagenieten van de mooiste dagen uit mijn leven.

  Het complete interview vind je in het meinummer van GLAMOUR die nu in de winkels ligt. Zo trots! Wil je meer weten over mijn Toscaanse bruiloft? In deze post vertel ik je er ALLES over.

  Meer publicaties:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu