Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Slaapkamer DIY: verhoog je bed - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Slaapkamer DIY: verhoog je bed

  In de meeste huizen staat natuurlijk een standaard bed op pootjes. Maar in het huis van interieurstylist Sanne van &Stijl is alles nét even anders dan je gewend bent. Zo ook haar bed. Deze slaapkamer DIY is zo leuk; ze verhoogde haar bed.

  De reden voor deze slaapkamer DIY is eigenlijk puur uit noodzaak geboren. Rechts van het bed zit een erker die uitzicht biedt op een weiland vol koeien. Maar vanuit het bed konden ze er nooit naar loeren. Sanne bedacht daarom om het bed om te laten bouwen met een houten frame, waar houten platen tegenaan kwamen, die ze verfde. En zie hier: een verhoogd bed in een handomdraai.

  De kastenwand liet ze erachter bouwen op dezelfde manier als de vakkenkast in de keuken, dus op basis van een houten frame met gipsplaten ertegenaan die vervolgens werden gestucd. Extra speels details vind ik de wandkast rechts van het bed. De kast is trouwens geverfd met Culte Walls in de tint Matt Lodge, het bed kreeg de kleur Fluffy Cheetah van LAB paint. Om te smullen deze slaapkamer DIY!

  Meer zien van deze slaapkamer DIY en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Sanne? Volg haar dan op Instagram via &Stijl.  

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Sanne:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu